dinsdag 11 mei 2021

Online Werksessies Cybersecurity (27 mei)

Online Werksessies Cybersecurity (27 mei)

Bent u werkzaam in de cybersecurity sector? En wilt u meedenken over hoe we in Nederland de ontwikkeling en toepassing van kennis over cybersecurity kunnen verdiepen en verbreden? Meld u dan aan voor 1 of meer van de online werksessies van het samenwerkingsplatform Dcypher - Cybersecurity Kennis en Innovatie!

Het samenwerkingsplatform Dcypher - Cybersecurity Kennis en Innovatie is dé plek waar publieke, private- en kennispartijen, middelen en expertise bij elkaar komen.

Lees verder

Publiek-privaat partnerschap helpt Bengaalse steden met afvalprobleem

Van afval naar energie: een proces dat nog niet wereldwijd even goed ontwikkeld is. Sommige landen staan nog op de drempel hiervan, zoals bijvoorbeeld Bangladesh. Via een publiek-privaat partnerschap helpt het Fonds Duurzaam Water bij het afvalprobleem van 2 Bengaalse steden.

2 steden in Bangladesh, Faridpur en Satkhira, hebben te kampen met niet goed werkend afvalbeheer. Ze hebben te maken met een steeds grotere hoeveelheid huishoudelijk en toiletafval. Ook vinden er illegale afvallozingen plaats in de rivieren.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we?

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn ruim 242.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld.

Lees verder

Deelnemers gebruikersonderzoek website TVL gezocht

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) bestaat bijna een jaar. Ondernemers kunnen de TVL voor verschillende tijdvakken en branches aanvragen. Hoe ervaren zij het aanvragen?

Lees verder

Webinar Gedragsverandering en verduurzaming - hoe voorkom je weerstand?

Wist u, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder. Create the change en neem deel aan het gratis webinar van Young Professional Event op vrijdag 21 mei 2021 om 10:00 uur.

Lees verder