maandag 31 mei 2021

Online netwerkbijeenkomst Vlaamse circulaire bouw en infrastructuur

Online netwerkbijeenkomst Vlaamse circulaire bouw en infrastructuur

Bent u actief op het gebied van circulaire bouw en infrastructuur? Ontmoet spelers op de Vlaamse markt tijdens deze online netwerkbijeenkomst op 14 juni. Ook praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen en zakelijke kansen voor uw bedrijf.

Binnen een middag geven experts u een brede update over duurzame bouw en infrastructuur in Vlaanderen. Belangrijke spelers op deze markt vertellen over hun ervaringen met duurzaam aanbesteden, het gebruik van duurzaam, circulair en biobased materiaal als bedrijfsmodel, en het registreren van waar bouwmaterialen vandaan komen.

Lees verder

Storing bij aanvraag TVL Q1 Starters verholpen

Vanochtend (maandag 31 mei, 9.00 uur) is de TVL Q1 2021 Startende ondernemingen geopend. Vanwege een technische storing kon het zijn dat aanvragers een foutmelding kregen.

Lees verder

Webinar over circulaire plastics in Frankrijk

Wilt u meer weten over de circulaire plasticsector in Frankrijk? Doe dan op 22 juni mee met ons webinar. Franse experts leggen u uit wat de kansen zijn voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. U hoort dan ook meer over ons nieuwe rapport over circulaire plastics in Frankrijk.

Lees verder

"Met CEF-subsidie versnellen we de realisatie van laadinfrastructuur"

Uitstootvrij rijden is de toekomst. Dat vraagt om een goede laadinfrastructuur. Met het project BENEFIC werken het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Nederlandse en Vlaamse overheid samen om toekomstbestendige laadinfrastructuur te realiseren. Simon Ruyters, beleidsmedewerker Groene Mobiliteit en coördinator van het project: "We zorgen voor een versnelling in het uitrollen van laadinfrastructuur."

Lees verder

Opening inschrijving pluimvee en eieren juni 2021

Nieuwsbericht 21.018 - In juni kunt u invoercertificaten aanvragen voor verschillende contingenten in de pluimvee- en eiersector.

Lees verder