dinsdag 25 mei 2021

NOW en TVL samen aanvragen?

NOW en TVL samen aanvragen?

Bedrijven kunnen de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) niet altijd tegelijk aanvragen.

Lees verder

Webinar Kansen in e-health: Qatar

Wilt u kansen verkennen voor e-health in Qatar? Doe dan mee aan het webinar op maandag 7 juni. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf op deze dynamische markt.

Op woensdag 9 juni is er ook een webinar over e-health in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Deze 2 webinars worden georganiseerd door het Nederlands ambassadenetwerk en RVO.

Lees verder

Webinar Kansen in e-health: Verenigde Arabische Emiraten

Wilt u kansen verkennen voor e-health in de Verenigde Arabische Emiraten? Doe dan mee aan het webinar op woensdag 9 juni. Ontdek mogelijkheden voor uw bedrijf op deze dynamische markt.

Op maandag 7 juni is er een webinar over e-health in Qatar. Deze 2 webinars worden georganiseerd door het Nederlands ambassadenetwerk en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees verder

Lancering Ondernemende Minds-testje - Win een workshop
Ondernemende minds_thumb

Vorig jaar verscheen het Ondernemende Minds-model (OM-model) van Young Works. Dit model onderscheidt 4 typen jongeren en geeft inzicht in welk beeld ze hebben van ondernemen.

Lees verder

Evenement Maak 100 steden klimaatneutraal

Wilt u bijdragen aan het doel van Europese steden om klimaatneutraal te worden in 2030? En bent u geinteresseerd in zakelijke kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in de Europese Unie? Volg dan ons online evenement 'Make 100 cities climate-neutral' op 14 en 21 juni.

Dit evenement gaat in op de Europese missiegerichte aanpak en de vraag: hoe kan Europa steden helpen zo snel mogelijk klimaatneutraal te worden? Het richt zich op huidige en toekomstige zakelijke kansen waarin technologie ondersteunt bij vermenigvuldiging, versnelling en opschaling.

Lees verder