maandag 3 mei 2021

Nederlands consortium verbetert viskweek in Tanzania

Nederlands consortium verbetert viskweek in Tanzania

Tanzaniaanse viskwekers kunnen dankzij Nederlandse viskweektechnologie veel meer vis uit hun visvijvers halen. Een consortium van Nederlandse bedrijven in deze sector heeft met hulp van de Tanzaniaanse overheid en de Nederlandse ambassade een demonstratie-viskwekerij opgezet. Het resultaat: de opbrengst van gekweekte tilapia-vis is met een factor 15 toegenomen.

Lees verder

Webinar: Ga naar de dierenarts

Zieke of gewonde dieren moeten op tijd naar de dierenarts. Helaas gebeurt dit niet altijd. Werkt u binnen het sociaal domein? Bijvoorbeeld als schuldhulpverlener? En wilt u helpen het dierenwelzijn van huisdieren te verbeteren? Meld u aan voor dit webinar op 26 mei 2021 van 11:00 tot 12:00 uur.

Lees verder

Horizon Europe workshops: impact! (8 juni)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Lees verder

Kansenwebinar Cybersecurity Verenigd Koninkrijk

Welke kansen zijn er voor de Nederlandse cybersecuritysector op de Britse markt? Hoe kunnen de overheid of ontwikkelingsmaatschappijen zoals InnovationQuarter daarbij helpen? Meld u nu aan voor het Kansenwebinar Cybersecurity Verenigd Koninkrijk op 20 mei en krijg antwoord op deze vragen.

Lees verder

Storing bij aanvragen TVL Q1 verholpen

Een aanvraag voor de TVL Q1 2021 bleek de afgelopen dagen onverwacht niet mogelijk. Dit kwam door een systeemfout.

Lees verder