woensdag 26 mei 2021

Modevergelijker Supersales naar Groot-Brittannië

EMERCE
Modevergelijker Supersales naar Groot-Brittannië
Supersales, het grootste mode-vergelijkingsplatform van Nederland, lanceert in Groot-Brittannië. Via SuperSales.co.uk shoppen koopjesjager hun favoriete merken tegen de beste prijzen bij honderd webshops, belooft het platform.
Lees verder

Orange investeert 500 miljoen euro in zijn kopernetwerk
Telecombedrijf Orange is door de Franse overheid tot de orde geroepen. Het bedrijf gaat 500 miljoen euro investeren in zijn historische kopernetwerk.
Lees verder

Uitvinder BitTorrent vangt 61 miljoen voor cryptostart-up
Het bedrijf van de uitvinder van BitTorrent Chia Network, actief in blockchain en cryptocurrencies, heeft 61 miljoen dollar venture capital ontvangen tegen een waardering van een half miljard dollar.
Lees verder

Sinch haalt miljard euro groeigeld op
Het cloudgebaseerde telecomplatform Sinch uit Zweden heeft 950 miljoen euro nieuw groeikapitaal aangetrokken via institutionele beleggers en zijn aandeelhouders.
Lees verder

Picnic passeert Jumbo op markt online boodschappen
Albert Heijn blijft online marktleider op de boodschappenmarkt. 41 procent van de respondenten in een onderzoek van platform Supermarkt & Ruimte geeft aan bij Albert Heijn online supermarktaankopen te doen. Picnic (27 procent) heeft Jumbo (21 procent) nu definitief verdrongen naar de derde plek.
Lees verder

Duitse toezichthouder onderzoekt Google op gebruik klantdata
Het Bundeskartellamt begint een onderzoek naar de wijze waarop Google Duitsland, Ierland en Alphabet data gebruiken. De vraag die centraal staat is of het zijn marktmacht misbruikt en concurrentie belemmert.
Lees verder

MeMo2 en Publicis winnen 4 IAB Europe Research Awards
De Nederlandse Crossmedia meetspecialist MeMo2, en Publicis, Albert Heijn, Duracell en IGLO, hebben vandaag vier prestigieuze IAB Europe Research Awards gewonnen.
Lees verder

Beursdebuut Vimeo begint slecht
Het beursdebuut van videoplatform Vimeo, onder het symbool VMEO, is geen succes. De koers daalde dinsdag meteen met 9,5 procent.
Lees verder

Online omzet detailhandel stijgt met bijna 86 procent
De detailhandel begon 2021 met een recordgroei van de internetverkopen van bijna 86 procent in het eerste kwartaal ten opzichte van een jaar eerder. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe kwartaalcijfers over de detailhandel.
Lees verder