maandag 31 mei 2021

Markt slimme horloges 35 procent gegroeid

EMERCE
Markt slimme horloges 35 procent gegroeid
Het slimme horloge zit duidelijk in de lift. Volgens Counterpoint Research zijn er in het eerste kwartaal 35 procent meer van verscheept dan een jaar eerder. De Apple Watch was in dit kwartaal goed voor een derde van de smartwatch-markt. Vooral de vraag naar Series 6-modellen is flink gestegen.
Lees verder

Logitech Combo Touch voor iPad Pro
De Logitech Combo Touch is nu verkrijgbaar voor de nieuwe iPad Pro 11-inch (3e generatie) en voor de iPad Pro 12,9-inch (5e generatie).
Lees verder

Mediabestedingen stijgen weer, ook binnen reissector
Ondanks de tweede lockdown zijn in het eerste kwartaal van dit jaar ruime mediabestedingen gedaan. Ten opzichte van de cijfers uit 2020 is wel een daling te zien van ruim 10 procent. Dat blijkt uit cijfers over de bruto mediabestedingen van Adfact.
Lees verder

'Monopolie van Starlink dreigt in de ruimte'
De Franse ruimtevaartorganisatie Arianespace vreest dat het met satellieten zo druk wordt in de ruimte dat Starlink van SpaceX monopolist wordt.
Lees verder

Belgische Consumentenbond staakt juridische strijd tegen Facebook
Test Aankoop, de Belgische Consumentenbond, staakt zijn juridische strijd tegen Facebook. Met consumentenorganisaties uit andere landen heeft de bond een samenwerkingsovereenkomst gesloten.
Lees verder

T-Mobile bundelt Netflix en Videoland in Unlimited 5G & Entertainment
T-Mobile, Netflix en Videoland bundelen hun krachten in één mobiel totaalpakket van Unlimited 5G data, bellen, sms én entertainment. Gebruikers betalen daarvoor 50 euro per maand.
Lees verder

Airbnb: Europese reiziger wordt wakker
De Europese reiziger haalt zijn reistas uit de kast en begint zich te oriënteren op uitstapjes in de buurt, zo laten cijfers van Airbnb zien.
Lees verder

Gamekanaal Twitch vaker geconfronteerd met muziekclaims
Gamingkanaal Twitch meldt dat het ongeveer duizend individuele claims van platenmaatschappijen heeft gekregen voor content van gebruikers waarin muziek voorkomt.
Lees verder

Schrems dient honderden klachten in over cookiewalls
Zo'n 560 websites in 33 landen hebben vandaag een klacht ontvangen over de wijze waarop zij een cookiewall toepassen. De vorm ervan is niet duidelijk, misleidend of niet compleet. De Oostenrijkse burgerrechtenorganisatie nyob stuurt nu waarschuwingen, over een maand aanklachten.
Lees verder