dinsdag 18 mei 2021

Margriet de Kroon managing director van HERC

EMERCE
Margriet de Kroon managing director van HERC
Marketingbaas Margriet de Kroon verlaat recruitmentspecialist YoungCapital en gaat aan de slag als managing director creatief bureau HERC.
Lees verder

Microsoft sluit Azure Blockchain Service in september
Microsoft stopt in september, zonder nadere toelichting, met zijn Blockchain-as-a-Service (BaaS)-aanbod. Het werd tot nu toe aangeboden als preview-versie.
Lees verder

Smarthomestandaard gaat Matter heten
De nieuwe smarthomestandaard van onder meer Amazon, Apple en Google gaat Matter heten. Eind 2021 moeten de eerste smarthomeproducten verschijnen die gebruik maken van het nieuwe protocol.
Lees verder

AT&T fuseert mediatak met Discovery
Telecomreus AT&T voegt zijn mediatak samen met Discovery. Dit bevestigden de twee bedrijven maandag.
Lees verder

Apple Music krijgt hogere geluidskwaliteit
Apple Music wordt voortaan in een hogere geluidskwaliteit aangeboden. In het jargon ook wel lossless genoemd.
Lees verder

'Amazon in onderhandeling met filmstudio MGM'
Amazon voert naar verluidt onderhandelingen om de bijna een eeuw oude Amerikaanse Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) filmstudio te verwerven.
Lees verder

Strava, Apple en MassiveMusic: Emerce magazine #183 is uit, lees hem gratis
"Als community-merk moet je een stuk controle uit handen geven", zegt Gareth Nettleton (VP Marketing Strava) in een coverinterview in de nieuwe editie van Emerce magazine, die kosteloos is te lezen als digitale variant.
Lees verder

SpaceX zet grondstations bij datacentra Google
SpaceX gaat een samenwerking aan met Google. Zakelijke klanten  hebben zo toegang tot clouddiensten tegen hoge snelheden en lage latency. Dit is met name van toepassing voor gebruikers in regio's waar geen snelle vaste internetverbindingen zijn.
Lees verder

Oprichter koopt Swydo terug, met Marc Duijndam
Oprichter Jeroen Maljers koopt zijn bedrijf Swydo terug van het Amerikaanse DialogTech. Hij neemt het SaaS-platform, dat rapportages en monitoring levert voor online marketeers, over met ondernemer en investeerder Marc Duijndam. Die krijgt een operationele rol.
Lees verder