donderdag 27 mei 2021

India voert strenge maatregelen in voor internetbedrijven

EMERCE
India voert strenge maatregelen in voor internetbedrijven
Amerikaanse sociale media bedrijven en videoplatforms krijgen het in India extra lastig nu nieuwe richtlijnen van kracht worden.
Lees verder

Geert-Jan Smits (Flinders) start circulaire marktplaats
Flinders oprichter Geert-Jan Smits kondigt zijn volgende avontuur aan: de circulaire marktplaats Pacha Panels voor biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.
Lees verder

E-commerce challengers: 'E-commerce meer dan webwinkel'
E-commerce is nog lang niet uitgegroeid. Dat zeggen drie challengers die meedingen naar de titel beste e-commerce professionals. Morgen worden de winnaars bekend gemaakt op Emerce E-Commerce.
Lees verder

823 miljoen gebruikers voor kruideniersplatform Pinduoduo
Het Chinese kruideniersplatform Pinduoduo heeft niet minder dan 823 miljoen gebruikers, zo meldt het bedrijf naar aanleiding van de kwartaalcijfers. Het is daarmee het grootst e-commerce platform van China.
Lees verder

Ease2pay wil parkeeractiviteiten van Monotch kopen
Betaalbedrijf Ease2pay wil de parkeerdata diensten, het parkeergarage reserveringsplatform en de website prettigparkeren.nl van Monotch per 2 augustus overnemen. Daartoe is een voorlopige overeenkomst getekend.
Lees verder

Amazon bevestigt overname MGM
Amazon en de legendarische MGM filmstudio gaan fuseren. Amazon betaalt 8,45 miljard dollar voor het bedrijf. MGM schrijft bijna een eeuw filmgeschiedenis en is een aanvulling op Amazon Studios, de eigen productiemaatschappij van Amazon.
Lees verder

'EU start onderzoek naar Marktplaats Facebook'
De Europese Commissie start een onderzoek naar Facebook wegens vermeende manipulatie van de online advertentiemarkt. Dat meldt The Financial Times woensdag.
Lees verder

NOS verslaat EK ook digitaal
De NOS gaat het EK voetbal wederom via zoveel mogelijk digitale kanalen verslaan. 51 wedstrijden zijn te volgen via radio, televisie, teletekst, social media en online.
Lees verder

Emerce E-Commerce: 'Het kopen van meubels offline voldoet eigenlijk niet meer aan de klantreis'
Het is een bizar jaar geweest, zeker voor Home & Living, zo vertelt CEO Oscar Diele van Flinders op Emerce E-Commerce, dat vandaag van start gaat. "Flinders heeft vier jaar groei in vier kwartalen samengeperst. We moesten reageren op wat er op ons af kwam, en anticiperen wat er komen ging."
Lees verder