donderdag 27 mei 2021

iDEAL en iDIN sterk in opmars in coronajaar 2020

EMERCE
iDEAL en iDIN sterk in opmars in coronajaar 2020
Het gebruik van de digitale betaalmethode iDEAL en identificatiedienst iDIN is in 2020 sterk toegenomen, mede als gevolg van de strenge corona lockdowns. Dat blijkt uit het jaarverslag van merk- en producteigenaar Currence.
Lees verder

E-commerce 10 2021 winnaars: oprichters Boerschappen en Philip Padberg (Albert Heijn)
Vandaag is bekend geworden dat Philip Padberg, General Manager eCommerce Albert Heijn, en de oprichters van Boerschappen dit jaar zijn verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessionals van Nederland.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Crisp flink gegroeid door corona
Online super Crisp is tijdens corona met een factor vier gegroeid. Dat zegt medeoprichter Eric Klaassen op Emerce E-Commerce. "We hadden het geluk dat we tijdig waren verhuisd naar een groter distributiecentrum."
Lees verder

My Jewellery opent webwinkel in Duitsland
My Jewellery lanceert op 28 mei een gloednieuwe online boutique in Duitsland.
Lees verder

Nederland, Duitsland en Frankrijk overtroeven EU-regulering techgiganten
De Europese regelgeving om techgiganten te controleren en reguleren zijn niet streng genoeg, vinden Nederland, Duitsland en Frankrijk. Vandaag komen de drie landen met voorstellen om een kleine groep reuzen aan steviger banden te leggen.
Lees verder

Duizenden slachtoffers van pakket SMS
Bij de politie komen steeds meer meldingen binnen van mensen die zijn opgelicht met een nieuw soort malware op Android-telefoons. Het begint veelal met een sms-bericht over een besteld pakketje dat ze kunnen volgen. Wie op de link drukt installeert ongemerkt een malafide app.
Lees verder

Inschrijving Friends of Search Awards 2021 geopend
Op dinsdag 16 november 2021 wordt wederom het beste werk in zoekmarketing bekroond tijdens de Nederlandse editie van Friends of Search, die dit jaar plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam. De inschrijving voor de Beste SEO en Beste SEA (PPC) is inmiddels geopend.
Lees verder

Happy Horizon-groep koopt PauwR en Flashpoint
Bedrijvengroep Happy Horizon, gespecialiseerd in digitale marketing, neemt de Tilburgse bureaus PauwR en Flashpoint over.
Lees verder

Emerce E-Commerce: 'Toekomst is aan Progressive Web App'
Apps van webwinkels installeer je eigenlijk voornamelijk als je er veel bestelt, maar bestellen op een mobiele site zonder app is vaak lastig. De oplossing? Ben van Steenbergen van Itonomy denkt dat de Progressive Web App veel van de huidige bezwaren wegneemt.
Lees verder