woensdag 12 mei 2021

Gratis e-learning zakendoen in België

Gratis e-learning zakendoen in België

Investeer 1 uur van uw tijd in een gratis e-learning over zakendoen in België. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in België. Aan de orde komen de meest kansrijke sectoren, regiokenmerken, succesfactoren, producteisen, belastingkenmerken, productaansprakelijkheid, zakenpartners vinden, cultuur, e-commerce en het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Lees verder

Gratis e-learning zakendoen in Duitsland

Investeer 1 uur van uw tijd in een gratis e-learning over zakendoen in Duitsland. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in Duitsland. Aan de orde komen de meest kansrijke sectoren, regio's en steden, markttoetreding, producteisen, belastingkenmerken, productaansprakelijkheid, zakenpartners vinden, cultuur, e-commerce en het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Lees verder

Gratis e-learning zakendoen in Frankrijk

Investeer 1 uur van uw tijd in een gratis e-learning over zakendoen in Frankrijk. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in Frankrijk. Aan de orde komen de meest kansrijke sectoren, regio's en steden, markttoetreding, producteisen, belastingkenmerken, productaansprakelijkheid, zakenpartners vinden, cultuur, e-commerce en het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Lees verder

Gratis e-learning zakendoen in de VS

Investeer 1 uur van uw tijd in een gratis e-learning over zakendoen in de Verenigde Staten. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in de VS. Aan de orde komen de meest kansrijke sectoren, regio's en steden, markttoetreding, producteisen, belastingkenmerken, productaansprakelijkheid, zakenpartners vinden, cultuur, e-commerce en het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Lees verder

Webinar subsidieregelingen MKB Idee en SLIM

Bent u mkb-ondernemer? En wilt u uw ontwikkeling en dat van uw werknemers inzetten voor een beter bedrijf? Dan is de subsidieregeling MKB Idee en de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM) iets voor u! Deze regelingen helpen u bij het focussen op scholing en ontwikkeling in uw bedrijf. Meld u aan voor de webinar op 25 mei voor meer informatie over deze 2 regelingen!

Lees verder