maandag 10 mei 2021

Emerce Fashion: ‘3D cruciaal voor verduurzaming modesector’

EMERCE
Emerce Fashion: '3D cruciaal voor verduurzaming modesector'
Internationale pasvormspecialist Alvanon heeft tot aan de pandemie 1,9 miljoen lichaamsscans verzameld, onder meer ten behoeve van 3D modellen, maar […]
Lees verder

Emerce Fashion: 'Prijs was steeds de drijfveer'
Verschillende varianten kleding bestellen en het grootste deel na beoordeling terugsturen, het businessmodel van onder meer Zalando, kan eigenlijk niet meer vanuit oogpunt van duurzaamheid. Zeggen Koen Ellerbeck (Men of Orange) en Ron van de Wiel (Ideavelop) bij Emerce Fashion.
Lees verder

Geeke Feiter benoemd tot voorzitter GFIA werkgroep disruptieve technologie
Geeke Feiter, directeur schade bij het Verbond van Verzekeraars, wordt voorzitter van de werkgroep disruptieve technologie van de Global Federation of Insurance Associations (GFIA).
Lees verder

Google gaat appaanbieders verplichten in appstore informatie over datagebruik te vermelden
Google gaat appaanbieders verplichten in zijn appstore Google Play te melden welke persoonlijke gegevens hun apps gebruiken. Google voert deze verplichting komende zomer in.
Lees verder

Facebook wil ook buren verbinden
Neighborhoods is nu beschikbaar in Canada en zal binnenkort worden uitgerold voor Amerikaanse gebruikers om te testen.
Lees verder

Infographic: CO2-uitstoot bol.com per pakket met 39 procent verlaagd
Bol.com wil zijn directe voetafdruk terugbrengen tot 0 gram CO2-uitstoot per bezorgd pakket, zo valt te lezen in een recente duurzaamheidsupdate van de Ahold-dochter.
Lees verder

Interview: 'Ook online moet ADE fomo opwekken'
Noodgedwongen gingen de twee kersverse directeuren van Amsterdam Dance Event vorig jaar terug naar hun tekentafel. De digital-first-aanpak die Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis kozen, levert ze nieuwe ambities op. "We worden een leading online platform voor de sector."
Lees verder

NPO weet zich geen raad met jongere internetkijker
Heibel in Hilversum, waar de NPO directie een plan heeft gepresenteerd om de vergrijzing van de kijker tegen te gaan. Makers van met name journalistieke programma's zijn in opstand gekomen tegen aanstaande bezuinigingen en het schrappen van programma's als Andere Tijden. De plannen oogsten terechte kritiek: de NPO probeert een inhaalslag te maken met lineaire programmering, terwijl het zich zou moeten richten op de versterking van online programmering.
Lees verder

Digitaal bureau 4NG neemt Netvlies over
Digitaal bureau 4NG neemt voor een onbekend bedrag branchegenoot Netvlies over. Naast technologische kennis op het gebied van Drupal, WordPress, Symfony en Sylius voegt 4NG met Netvlies ook veel strategische kennis en marketingervaring toe.
Lees verder