vrijdag 21 mei 2021

Dit zijn de winnaars van de Dutch Interactive Awards 2021

EMERCE
Dit zijn de winnaars van de Dutch Interactive Awards 2021
Tijdens een feestelijke live online uitreiking van de Dutch Interactive Awards zijn zojuist de beste Nederlandse interactieve cases bekroond.
Lees verder

Online bestedingen flink gewijzigd na heropening winkels
Tuincentra, bouwmarkten en woonwinkels worden sinds de versoepelingen weer volop bezocht. De online ervaring van de retailers kan toch moeilijk tippen aan de fysieke ervaring. Betaalbedrijf Klarna, partner van 16.000 webshops, heeft de effecten onderzocht van de heropening van de winkels en constateert dat veel consumenten toch digitaal zijn blijven hangen.
Lees verder

Flinke groei podcastreclame
Podcastreclame groeit de komende jaren even hard als in het hele afgelopen decennium, zo denkt PricewaterhouseCoopers (PwC), dat in opdracht van branchevereniging IAB daar onderzoek naar heeft gedaan.
Lees verder

Google opent winkel voor eigen hardware in New York
Google gaat eindelijk een winkel openen voor de verkoop zijn hardware in Chelsea, direct onder een van de kantoren van het bedrijf in New York City.
Lees verder

Provincie Noord-Holland maakt algoritmes openbaar
De provincie Noord-Holland wil de algoritmes die zij gebruikt openbaar gaan maken. Ook wil zij meer 3D-visualisaties gaan inzetten, zoals in participatietrajecten. Dat staat in de datastrategie 2021-2023.
Lees verder

Contentcamera om analoge whiteboards digitaal te maken
Logitech Scribe is een nieuwe whiteboardcamera met AI die whiteboards van 1,8 op 1,2 meter kan vastleggen en realtime tonen aan anderen via Zoom, Teams en Pexip.
Lees verder

Kaspersky waarschuwt voor bankmalware
Onderzoekers van Kaspersky hebben nieuwe bankmalware uit Braziliƫ ontdekt, genaamd Bizarro, die het gemunt heeft op 70 banken uit verschillende Europese en Zuid-Amerikaanse landen.
Lees verder

T-Mobile en OPPO openen eerste Europese partnerstore in Rotterdam
De eerste T-Mobile OPPO partnerstore in Europa opent vrijdag 21 mei officieel zijn deuren. Met deze partnerstore stellen T-Mobile en OPPO technologie en belevenis beschikbaar voor de consument.
Lees verder

Snap lanceert vierde AR-bril
Snap introduceerde deze week zijn alweer vierde generatie Spectacles-bril. Wel alleen voor ontwikkelaars.
Lees verder