vrijdag 28 mei 2021

CLIC nu proeftuin voor groene energie in regio Amsterdam

EMERCE
CLIC nu proeftuin voor groene energie in regio Amsterdam
CLIC, de eerste Europese campus voor de ontwikkeling van stadslogistiek, krijgt een belangrijke rol in het verduurzamen van de energiehuishouding in de regio Amsterdam. CLIC en Alliander gaan hiervoor samenwerken met overheidsorganisatie NP RES, die regio's ondersteunt in de energietransitie. CLIC mag zichzelf daarmee 'logistieke proeftuin' noemen.
Lees verder

Emerce E-Commerce: de omnichannel transformatie van Goossens
De 21e inspiration store van interieurwinkels Goossens opende op donderdag 18 maart in de gloednieuwe Westfield Mall of the Netherlands zijn deuren. Ondanks de coronacrisis gooit de woon- en slaapretailer haar ambities niet overboord. De keten lanceerde er zijn nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en digitale verkooptools zoals selfservice-schermen waar klanten zelf hun favoriete items op kunnen personaliseren en bestellen.
Lees verder

About You komende weken naar de beurs
Online kledingwinkel About You wil nog voor eind juni naar de beurs in Frankfurt. Daarmee denkt het zeker 600 miljoen euro op te halen bij investeerders.
Lees verder

Emerce E-Commerce: de stap naar direct-to-consumer
Afgelopen zomer lanceerde Swisse, een Australisch verzorgings- en beautymerk en alweer enige tijd onderdeel van de H&H Group, hun nieuwe e-commerce platform in Nederland. Swisse zette daarmee de eerste stap naar de direct-to-consumer markt. Op Emerce E-Commerce bespreken Jorgo Lialiangas, Welmoed Robijn en Menno de Kort de strategie, de uitrol en de eerste resultaten van de webshop.
Lees verder

Dreamforce congres Salesforce alleen voor gevaccineerden
Het jaarlijkse Dreamforce congres van CRM-reus Salesforce wordt dit najaar weer fysiek gehouden, maar dit keer op vier locaties: San Francisco, New York, Parijs en Londen. De aanwezigen dienen volledig gevaccineerd te zijn. Dat maakte topman Marc Benioff donderdag bekend bij de kwartaalcijfers. Vorig jaar vond Dreamforce nog virtueel plaats.
Lees verder

Facebook onzeker over reclametoekomst buiten eigen platform
Het recht op privacy van internetgebruikers levert Facebook problemen op bij geld verdienen. Het zoekt oplossingen, maar heeft daarbij wel de hulp van andere techgiganten nodig.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Digitaal platform Grolsch ondersteunt horeca met selfcare en data
Koninklijke Grolsch lanceerde een dezer dagen samen met TriMM een digitaal platform voor alle horecaondernemers in Nederland: duurzamehoreca.nl. Met dit online platform beschikt Grolsch over één toegankelijke centrale plek, waar horecapartners informatie kunnen vinden over de samenwerking en bestellingen kunnen plaatsen. Daarnaast is het een informatief platform voor alle actieve horecaondernemers.
Lees verder

Minisforum lanceert Elitemini HM80 mini-pc
Minipc's zoals Apples MacMini blijven in trek. De vergelijkbare Elitemini HM80 is speciaal ontworpen voor gaming en geavanceerde contentcreatie en wordt aangedreven door de AMD Ryzen 7 4800U processor.
Lees verder

Tradesnest lanceert wereldwijd platform voor innovatieve merken, distributeurs en retailers
Tradesnest lanceert zijn nieuwe online business-to-business platform, waar merken hun producten kunnen presenteren binnen een omvangrijk netwerk van vertrouwde distributeurs en retailers in ruim 80 landen.
Lees verder