zaterdag 1 mei 2021

Budbee zet pakketkluizen op 100 locaties in Nederland

EMERCE
Budbee zet pakketkluizen op 100 locaties in Nederland
Bezorgbedrijf Budbee zet op honderd locaties in zeven provincies pakketkluizen neer. Klanten van webwinkels kunnen zodoende kiezen voor thuisbezorgen door Budbee of hun pakketje ophalen wanneer het hen uitkomt bij een wandkluis.
Lees verder

Boycot Britse topsport voor alle sociale media dit weekend
Alle professionele spelers in de Britse nationale competities van voetbal, rugby, tennis en cricket boycotten dit weekend Twitter, Instagram en Facebook. Ze verzetten zich tegen aanhoudende discriminatie op die platformen en de inactiviteit van de eigenaren om er iets aan te doen.
Lees verder

Snelle boodschappendienst niet welkom in centrum Rotterdam
De razendsnelle bezorgdienst Gorillas zorgt in Rotterdam voor zoveel overlast dat omwonenden, winkelend publiek en politici het bedrijf liever kwijt dan rijk zijn.
Lees verder

EU: 'Apple overtreedt Europese concurrentieregels'
Apple overtreedt de Europese concurrentieregels. Dat is de conclusie na een uitgebreid onderzoek door de Europese Commissie naar aanleiding van een klacht van Spotify. Met de aanklacht was al rekening gehouden.
Lees verder

Spotify: live audio is volgende 'Stories'
Live audio zal een steeds prominenter onderdeel worden van Spotify. Met name bekende audiomakers zullen dat inzetten om in direct contact te komen met hun fans.
Lees verder

Hengelo stopt tijdelijk met wifitellen
De gemeente Hengelo stopt tijdelijk met wifi-tellen, ook al voldoet de methode aan de regelgeving.
Lees verder

Reiziger vindt rustige plek op Schiphol met app
Reizigers kunnen op het moment dat zij weer reizen via hun telefoon een rustige plek op de luchthaven zoeken. Schiphol heeft namelijk een plattegrond aan de app toegevoegd die inzichtelijk maakt wat rustige en drukkere plekken na de beveiligingscontrole zijn.
Lees verder

Gebrekkige administratie bij faillissement Kijkshop
De curator van Kijkshop plaatst grote vraagtekens bij het faillissement van het online bedrijf. Dat gaf problemen met de liquiditeit als oorzaak aan, maar curator Martijn Hoving merkt op (tegenover Retailnews) dat Kijkshop en de dochterbedrijven pas inkochten bij leveranciers nadat de bestellingen waren gedaan. De onderneming hield dus amper voorraden aan.
Lees verder

Infographic: vijf jaar ParkBee
Het parkeerplatform ParkBee bestond afgelopen maand vijf jaar en vierde dit jubileum met het openen van de 250ste Nederlandse parkeerlocatie.
Lees verder