dinsdag 11 mei 2021

Box verzet zich tegen activistische aandeelhouder

EMERCE
Box verzet zich tegen activistische aandeelhouder
De leiding van cloudopslagdienst Box verzet zich tegen pogingen van hedgefonds Starboard Value om meer invloed uit te oefenen op de bedrijfsstrategie.
Lees verder

VIA presenteert compleet nieuwe jury Programmatic Awards
Branche-organisatie VIA maakt de namen bekend van de 21 juryleden voor de drie vakjury's van de Programmatic Awards 2021.
Lees verder

Picnic breidt uit naar Almelo
Online supermarkt Picnic breidt uit naar Almelo. Ruim 32.000 huishoudens in die plaats kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. De websuper begon in 2019 al in Hengelo en Enschede.
Lees verder

Websuper Hopr stuk duurder dan Delhaize en Carrefour
De kersverse Belgische websuper Hopr blijkt een pak duurder dan andere supermarkten die aan huis bezorgen, meent Test-Aankoop.
Lees verder

Modeplatform Fashionchick overgenomen door Shopsuite
Fashionchick gaat verder met Shopsuite door een licentieovereenkomst met de huidige eigenaar DPG Media. Die had aangekondigd per 1 mei 2021 te stoppen met Fashionchick.
Lees verder

Amerikaanse Ministers van Justitie tegen kinderversie Instagram
De ministers van Justitie van tientallen Amerikaanse staten hebben Facebook-oprichter Mark Zuckerberg gevraagd om te stoppen met de ontwikkeling van een kinderversie van Instagram.
Lees verder

Mailchimp laat gebruikers nu ook webwinkels bouwen
Marketingplatform Mailchimp betreedt de markt voor e-commerce en levert online winkels voor kleine en middelgrote bedrijven, evenals een nieuwe boekingsdienst voor afspraken.
Lees verder

HEMA verdubbelt e-commerce omzet
Met een verdubbeling van de omzet presteerde HEMA naar eigen zeggen sterk op het gebied van ecommerce. Maar dat is dan ook het enige goede nieuws.
Lees verder

Computers, telecom, fashion en witgoed meer online verkocht
Bepaalde categorie├źn binnen de non-food detailhandel hebben een goed eerste kwartaal achter de rug dankzij de coroncrisis, zo blijkt uit cijfers van GfK.
Lees verder