donderdag 6 mei 2021

Blog: Het kloppend hart van de Nederlandse overheid in het buitenland

Blog: Het kloppend hart van de Nederlandse overheid in het buitenland

Waar ter wereld je ook zakendoet, de Nederlandse overheid in het buitenland is er voor jou, om jou verder te helpen.

Lees verder

"Een deal binnen 8 maanden, dankzij #hetNetwerkEffect van RVO"

Dankzij #hetNetwerkEffect van RVO had vervoermiddelenproducent Carver binnen een jaar zakenpartners én een volledige productielijn in Zuid-Korea.

Lees verder

"Door #hetNetwerkEffect van RVO realiseren wij als Quooker sneller onze marktintroductie in Italië"

Toen kranenfabrikant Quooker voet aan de grond zocht in Italië, kwam het bedrijf al snel in contact met het Nederlandse consulaat in Italië. Het familiebedrijf kwam daarbij in een warm bad terecht, zoals het wel vaker had ervaren bij een nieuwe marktintroductie.

Robbert Cohen de Lara, Global Business Development Manager bij Quooker vertelt hoe het #hetNetwerkEffect voor hem gewerkt heeft.

Lees verder

"Wij stellen ons netwerk in Zuid-Korea open en realiseren zo #hetNetwerkEffect voor Carver!"

Na een carrière in de technologie-industrie, kwam Joo-won Lee in 2017 terecht bij de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea. In zijn rol als beleidsmedewerker op de economische afdeling ondersteunde hij Carver tijdens hun gehele marktintroductie.

Van marktonderzoek tot de introductie bij de juiste zakenpartners, van perscontact tot advies tijdens het onderhandelingstraject: dankzij Joo-won ervaarde Carver van dichtbij #hetNetwerkEffect van RVO.

Lees verder

eHerkenning 1 verdwijnt: al een hoger niveau geregeld?

Vanaf 1 juli 2021 kunt u bij ons niet meer inloggen met eHerkenning 1 (eH1). RVO kiest voor de hogere betrouwbaarheidsniveaus eH2+ en eH3 om uw gegevens beter te beschermen.

Lees verder