maandag 17 mei 2021

Amateur sportclubs: TVL óf TASO

Amateur sportclubs: TVL óf TASO

Als een sportclub minder omzet heeft, komt deze in aanmerking voor de TVL en de Tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19 (TASO).

Lees verder

Webinar Starten met zakendoen in China

Oriënteert u zich op de Chinese markt? Bent u benieuwd hoe u daar kunt starten met zakendoen in het coronatijdperk? Meld u dan aan voor het webinar Starten met zakendoen in China op donderdag 27 mei.

Lees verder

Veel aanvragen op de drempel van sluiting

MKB ondernemingen hebben nog twee dagen tot 18 mei 17.00 uur om een aanvraag te doen voor TVL Q1 2021. Bij veel RVO-subsidieregelingen zien we op de laatste dag een piek.

Lees verder

Ontdek zakendoen met de Asian Infrastructure Investment Bank

Wilt u weten wat de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) u te bieden heeft? De online kennismaking op 3 juni is uw kans om meer te weten te komen over deze multilaterale ontwikkelingsbank.

Tijdens het webinar hoort u meer over de toekomstige strategieën en projecten van de bank. Het levert u direct nuttige zakelijke contacten op. Daarnaast krijgt u uitleg over de aanbestedingsprocedures van de AIIB.

Voor wie?

Dit evenement is vooral interessant voor Nederlandse bedrijven die internationaal actief zijn in de volgende kansrijke sectoren:

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we?

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn ruim 246.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld.

Lees verder