donderdag 20 mei 2021

3 tips voor kantoorhygiëne in coronatijd

De Zaak
3 tips voor kantoorhygiëne in coronatijd

Nog nooit was kantoorhygiëne zo belangrijk als in de huidige coronatijd. Thuiswerken wordt voor veel werknemers een steeds grotere opgave en velen kunnen niet wachten om weer naar kantoor te komen. Als werknemers weer gedeeltelijk naar kantoor mogen is het belangrijk dat daar de kans op besmetting zo laag mogelijk is. Er zijn verschillende opties om die kans te beperken en ervoor te zorgen dat jouw personeel gezond en veilig aan het werk kan. Daarom bespreken we hier 3 tips om de kantoorhygiëne van jouw bedrijf optimaal te maken!

The post 3 tips voor kantoorhygiëne in coronatijd appeared first on De Zaak.

Lees verder

Welke risico's kan je afdekken met welke bedrijfsverzekering?

Als ondernemer loop je verschillende bedrijfsrisico's, waar je je tegen kan verzekeren. Of dat handig is ligt grotendeels aan je persoonlijke situatie. Waar de meeste verzekeringen vrijwillig zijn af te sluiten, zijn een aantal verzekeringen verplicht onder bepaalde beroepsgroepen of als je een motorvoertuig/pand hebt. De belangrijkste bedrijfsverzekeringen en hun dekking worden besproken in dit artikel.

The post Welke risico's kan je afdekken met welke bedrijfsverzekering? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zakelijk geld lenen zonder BKR: kan dat?

Stel je wilt zakelijk geld lenen, maar daarvoor liever niet aankloppen bij de bank. Wat zijn dan je mogelijkheden? En als je maar een relatief klein bedrag nodig hebt?

The post Zakelijk geld lenen zonder BKR: kan dat? appeared first on De Zaak.

Lees verder

7 veelgestelde vragen over huur en verhuur van bedrijfsruimte

Over (ver)huur van bedrijfsruimtes bestaat de nodige onduidelijkheid bij ondernemers, vooral als het gaat om rechten en plichten. De experts van MijnZaak krijgen er regelmatig vragen over. Een selectie van de meest gestelde, plus de antwoorden.

The post 7 veelgestelde vragen over huur en verhuur van bedrijfsruimte appeared first on De Zaak.

Lees verder

"Zij ziet kansen, ik kijk hoe we die kunnen realiseren"

Als studenten richtten ze een bedrijf op om hun eigen naslagwerk over de studie geneeskunde uit te geven. In maart lijfden deze inmiddels ondernemende artsen, Veerle Smit (27) en Romée Snijders (28), het onlineplatform Dokters op hakken in. "Zij ziet altijd kansen en heeft wilde ideeën, ik ben planmatiger van de bedrijfsvoering."

The post "Zij ziet kansen, ik kijk hoe we die kunnen realiseren" appeared first on De Zaak.

Lees verder

Je Zaak op Orde: waar zitten ondernemers nu mee?

MijnZaak biedt ondernemers een platform voor al hun juridische documenten, exclusieve ondernemers kortingen en... onbeperkt eerstelijns advies. Wij geven jou elke maand een aantal kwesties waarmee we ondernemers hebben geholpen. Lees mee!

The post Je Zaak op Orde: waar zitten ondernemers nu mee? appeared first on De Zaak.

Lees verder