woensdag 28 april 2021

Webinar Kansen fietsinfrastructuur Duitsland

Webinar Kansen fietsinfrastructuur Duitsland

Wilt u kansen verkennen in de fietsinfrastructuur in Duitsland? Doe dan mee aan ons webinar op woensdag 19 mei. We presenteren een nieuw kansenrapport, laten een ondernemer aan het woord en gaan in gesprek over de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven op deze dynamische markt.

Lees verder

Online Innovatiemissie antimicrobiële resistentie Verenigd Koninkrijk

Bent u ondernemer of onderzoeker en wilt u internationaal samenwerken om de resistentie tegen antibiotica tegen te gaan? Doe dan mee aan de online innovatiemissie AMR (antimicrobiële resistentie) van 10 tot en met 12 mei. Enterprise Europe Network ondersteunt de matchmaking.

Lees verder

Prepaid lampensysteem voor dorpen in Afrika

Het bedrijf SolarWorks! heeft als doel om energie te leveren aan mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Tot nu toe leverde het bedrijf hun producten en diensten op basis van zonne-energie, al aan 70.000 mensen in Mozambique en Malawi. Ze krijgen daarbij hulp van het programma EnergisingDevelopment (EnDev).

Solar Works! begon ooit als afstudeerproject aan de Technische Universiteit Delft. Met hun Solar Home systemen ontwikkelde SolarWorks zich intussen tot een marktleider in de off-grid zonne-energiesector in zuidelijk Afrika. Ze werken vooral met lokale mensen.

Lees verder

Virtuele handelsmissie Life Sciences & Health Zuidoost-Azië

Bent u actief op het gebied van Life, Sciences & Health (LSH) en overweegt u om zaken te doen in Indonesië, Maleisië en/of Thailand? Neem dan van 28 juni tot en met 1 juli deel aan deze unieke virtuele handelsmissie, gericht op het vergroten van uw kennis over en connecties met deze regio.

Voor wie?

De missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de LSH-sector, die actief zijn op het terrein van Connected Care. Dit zijn oplossingen die de toegang tot, en de effectiviteit en efficiëntie van de zorg vergroten. Denk hierbij aan:

Lees verder

ISDE voor woningeigenaren nu ook mogelijk met lokale subsidies

Vanaf 21 april is het voor woningeigenaren mogelijk ook Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aan te vragen na het ontvangen van lokale subsidies van gemeenten en provincies.

Lees verder