donderdag 15 april 2021

Webinar groeien naar morgen: omschakelprogramma

Webinar groeien naar morgen: omschakelprogramma

Wilt u als boer of tuinder omschakelen naar een duurzame manier van produceren? Het Omschakelprogramma van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) kan hierbij helpen, bijvoorbeeld met de financiering. Meer weten? Meld u aan voor het webinar op 30 april 2021 van 13:00 tot 14:00 uur.

Vragen beantwoord

Het webinar gaat in op diverse vragen. Wat houdt het Omschakelprogramma in? Waar begint u als u wilt omschakelen met uw bedrijf? En welke financieringen zijn er mogelijk? Heeft u zelf vragen? Laat dit dan van tevoren weten of stel ze tijdens het webinar.

Lees verder

Inspiratieboek: woningbouw in hout helemaal van deze tijd

Woningbouw in hout is helemaal van deze tijd: mooi, biobased en duurzaam. Bovendien draagt houtbouw bij aan onze klimaatdoelen en is het een van de nieuwe hoekstenen van de circulaire bouweconomie.

Lees verder

Kennissessie waterstof 2 - Lokale/decentrale productie en buffering

In een reeks online kennissessie vertellen verschillende ondernemers over hun innovatieve waterstofprojecten. Wat is er tot nu toe te oogsten? Wat zijn de geleerde lessen? In elke aflevering staan we uitgebreid stil bij een waterstofthema. Dit keer is dat 'lokale/decentrale productie en buffering'.

Ondernemers lichten deze sessie hun technologie├źn en processen toe. Deze zijn mogelijk in de toekomst ook interessant voor uw bedrijf. Zij voerden deze projecten ook uit dankzij een subsidie. Tijdens de online sessie krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Lees verder

Gids voor de Nederlandse waterstofsector - tweede druk
Man tankt auto met waterstof

RVO en haar partners presenteren de tweede druk van de Internationale waterstofgids, met een overzicht van de Nederlandse waterstofsector en bedrijfsprofielen.

Lees verder

Opgave en percelen: begin op tijd, met of zonder hulp

Het is weer tijd voor het intekenen van percelen en het invullen van de Gecombineerde opgave. RVO helpt en ondersteunt graag. Agrarisch ondernemer Nicole Gijzel-Bil en adviseur Arjan de Jong delen hun tips: "Begin op tijd en lees alle vragen goed door."

Lees verder