dinsdag 20 april 2021

VodafoneZiggo bereikt in test downloadsnelheid van 10 gigabit per seconde

VodafoneZiggo bereikt in test downloadsnelheid van 10 gigabit per seconde
VodafoneZiggo heeft een downloadsnelheid van 10 gigabit per seconde bereikt in een test op het bestaande vaste netwerk.
Lees verder

Emerce Fulfillment: On That Ass lonkt naar VS
Het Rosmalense bedrijf On That Ass weet maandelijks bijna honderdduizend mannen en jongens aan zich te binden met fleurige boxershorts die per abonnement worden geleverd. Men wil snel groeien. "We kijken al naar de VS," zegt medeoprichter Jorn Besselink bij Emerce Fulfillment.
Lees verder

WordPress wil Googles reclamesysteem FLoC blokkeren
De makers van 's werelds grootste CMS, Wordpress, overwegen om FLoC actief te gaan blokkeren wanneer dat uitkomt in de nieuwe versies van Google Chrome. Dit voorkomt dat de browser, een in principe onafhankelijke tussenpartij, gebruikersgroepen kan discrimineren voor reclamedoeleinden.
Lees verder

Ziggo zendt live interland Nederlands cricket uit
Ziggo zendt in juni de drie eendagswestrijden cricket uit die het Nederlands elftal mannen speelt tegen Ierland in Utrecht.
Lees verder

'Clubhouse gewaardeerd op 4 miljard'
Audio chatapp Clubhouse heeft volgens Reuters een nieuwe financieringsronde gesloten. Het bedrag is niet bekend gemaakt.
Lees verder

Walmart investeert in robotaxi's Cruise
Cruise, het autonome voertuigbedrijf dat robotaxi's wil laten rijden in San Francisco en Dubai, heeft een investering gekregen van Walmart. Het warenhuis participeerde in een investeringsronde van 2,75 miljard dollar.
Lees verder

Facebook lanceert exporttool voor berichten en notities
Facebook-gebruikers kunnen berichten en notities op hun tijdlijn voortaan makkelijk exporteren naar WordPress, Blogger en Google Docs.
Lees verder

Facebook lanceert eigen antwoord op Clubhouse
Zoals al werd verwacht heeft Facebook-CEO Mark Zuckerberg maandag een reeks audioproducten aangekondigd, waaronder een Clubhouse-concurrent en een podcastplatform.
Lees verder

Bijna 900 winkels minder in 2020
Op 1 januari 2021 waren er 85,500 fysieke winkelvestigingen in Nederland, bijna 900 minder dan een jaar eerder. Deze afname ligt in lijn met de gemiddelde daling sinds 2010, zodat een duidelijke invloed van de coronacrisis vooralsnog niet zichtbaar is. Dit meldt het CBS op basis van voorlopige cijfers.
Lees verder