maandag 26 april 2021

Twitter test zakelijke profielen

Twitter test zakelijke profielen
Twitter test Professionele profielen, een nieuw formaat waarmee merken specifieke informatie over zichzelf in Twitter kunnen weergeven.
Lees verder

Amerikaanse telco met 5G-infrastructuur naar Amazon AWS
De Amerikaanse telecomaanbieder Dish brengt zijn 5G-netwerk onder in de cloud van Amazon, een wereldprimeur.
Lees verder

Microsoft opent eerste datacenterregio in Maleisiƫ
Microsoft opent een eerste datacenterregio in Maleisiƫ als onderdeel van een ambitieus plan om de economie van het land vooruit te helpen.
Lees verder

Miljardenaanklacht TikTok om privacy kinderen
De Britse voormalig Kindercommissaris klaagt TikTok aan uit naam van miljoenen kinderen in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Wanneer veroordeeld, krijgt TikTok mogelijk een miljardenboete.
Lees verder

Microsoft wil jaarlijks 50 tot 100 nieuwe datacenters bouwen
Microsoft zegt dat het op schema ligt om elk jaar 50 tot 100 nieuwe datacenters te bouwen.
Lees verder

Infographic: Websites van politieke partijen slurpen energie
De websites van bijna alle landelijke politieke partijen zijn milieuvervuilend. Sites doen er bijvoorbeeld lang over om te laden en dat kost veel energie. Dit blijkt uit een onderzoek van twee masterstudenten van de opleiding Digital Design van de Hogeschool Amsterdam.
Lees verder

Banenplatform Deats speelt in op personeelstekort horeca
Sinds de start van de crisis zijn zo'n 90.000 horecamedewerkers uitgeweken naar andere branches. Om dit schaarse talent te verleiden […]
Lees verder

Innovatie en digitale transformatie thema's Emerce Fashion
De modesector, die het toch al niet makkelijk had, heeft een bijzonder zwaar jaar achter de rug. In hoeverre ook fashion de digitale transformatie heeft omarmd hoor je op Emerce Fashion op 6 mei. GfK zal daar de resultaten presenteren van de GfK Fashionscan en consumentenonderzoek.
Lees verder

'Woningcorporaties lopen voorop met algoritmes'
Bijna drie van de tien woningcorporaties maakt gebruik van algoritmes. Daarmee behoren zij tot de koplopers van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek door CorporatieNL onder 556 bestuurders, managers en medewerkers naar de digitale transformatie van woningcorporaties.
Lees verder