donderdag 29 april 2021

Stem nu op de meest innovatieve e-commerceprofessionals

EMERCE
Stem nu op de meest innovatieve e-commerceprofessionals
Eind mei maakt Emerce weer bekend wie de meest innovatieve e-commerceprofessionals van eigen bodem zijn. De shortlist is bekend en er kan gestemd worden. Dus breng hier je stem uit.
Lees verder

Albert Heijn gaat boodschappen bezorgen met elektrische minibusjes
Albert Heijn wil vanaf 2025 emissievrij boodschappen bezorgen. Om dat mogelijk te maken, rijdt de supermarkt vanaf vandaag in Amersfoort […]
Lees verder

Medpets naar nieuw dc
Medpets verhuist naar een nieuw dc aan Klerkenveld op de Borchwerf II in Roosendaal. Het e-commercebedrijf maakt een enorme groei door, waardoor er een groter warenhuis nodig is
Lees verder

CM.com breidt directie uit met een Chief Strategy Officer
Techbedrijf CM.com stelt Brian Manusama aan als Chief Strategy Officer. Met zijn expertise op het gebied van customerexperience moet hij helpen de buitenlandse groei versnellen.
Lees verder

Criteo publiceert eerste non-cookie reclameproduct
Reclamebedrijf Criteo brengt een nieuwe product uit waarmee online uitgevers relevante reclame kunnen voor webwinkels zonder gebruik te maken van cookies of persoonsgegevens.
Lees verder

Gebruik data-uitgever Icecat groeit 75 procent
Consumenten werelwijd lopen de deuren plat bij webwinkels, productvergelijkers, marktplaatsen en socialcommerce. De jaarcijfers van de Nederlandse data-uitgever Icecat laten zien dat de vraagvolume vorig jaar met 75 procent steeg.
Lees verder

Nominaties DIA Pro's bekend
Wie zijn volgens zijn of haar vakgenoten de beste designer, techie en starter van het jaar bij Nederlandse internetbureaus? Op die vraag geven we volgende maand een antwoord bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Vandaag maken we de nominaties voor de DIA Pro's bekend.
Lees verder

Mollie stelt Chief Product Officer aan
Betaalbedrijf Mollie stelt Rogier Schoute aan als Chief Product Officer. Schoute was eerder werkzaam bij Booking.com en Klarna.
Lees verder

Bijna 200 miljoen dagelijks actieve gebruikers voor Twitter
Twitter zit nu dicht tegen de 200 miljoen gebruikers aan. Het aantal gebruikers groeide het afgelopen kwartaal met 20 procent naar 199 miljoen.
Lees verder