dinsdag 13 april 2021

Slaven Mandic naar Blokker spin-off CASA

Slaven Mandic naar Blokker spin-off CASA
Slaven Mandic verlaat Mediahuis voor een positie in het management van CASA, een winkelketen in het domein Home & Living.
Lees verder

Carrefour en Deliveroo samen met bezorgingen in Frankrijk
Supermarkt Carrefour en Deliveroo breiden hun samenwerking uit naar Frankrijk om online bestelde boodschappen in minder dan 30 minuten bij hun klanten thuis te bezorgen.
Lees verder

Forse stijging fraudemeldingen online shoppen
Het aantal meldingen van fraude rond de online aan- en verkoop van goederen is fors gestegen. In de eerste maanden van 2021 meldden zich bij de Fraudehelpdesk al bijna evenveel gedupeerden als in heel 2019.
Lees verder

Datalek bij telemarketingbedrijf Global Marketing Bridge
Het toch al omstreden telemarketingbedrijf Global Marketing Bridge zou NAW gegevens van 25.000 huishoudens hebben gelekt. Daarnaast zijn ook de e-mailadressen en rekeningnummers van duizenden personen in te zien. Het lek komt vanavond aan de orde in het tv programma Radar, dat het bedrijf al eerder op de korrel nam.
Lees verder

'Catawiki verzuimt klanten vooraf toestemming te vragen voor commissiekosten'
Wie de afgelopen jaren producten heeft gekocht bij Catawiki, zou wellicht zijn geld terug kunnen vorderen. Dat stelt Anne de Vries-Stotijn, promovendus contract- en aansprakelijkheidsrecht aan de universiteit van Tilburg, in het programma Radar.
Lees verder

Wereldprimeur voor 'anonieme' Nederlandse videospeler
Technologiebedrijf Jet-Stream brengt een videospeler uit voor uitgevers en omroepen die contextueel adverteren mogelijk maakt, maar wel met volledig behoud van de privacy van de kijker. Het snoept ook niet mee van de CPM-tarieven via commissies.
Lees verder

Handelsvolume Just Eat Takeaway groeit 89 procent
Het aantal bestellingen bij Just Eat Takeaway is in het eerste kwartaal met 79 procent gegroeid naar 200 miljoen wereldwijd. Het handelsvolume groeide 89 procent naar 4,6 miljard euro.
Lees verder

Forse toename vaste en mobiele telefonie door corona
De coronapandemie heeft een flinke invloed op ons bel- en surfgedrag. Terwijl in voorgaande jaren het aantal belminuten daalde, was er in 2020 juist sprake van een opvallende stijging, zo blijkt uit de Telecommonitor van toezichthouder ACM.
Lees verder

Bruiswatermerk SodaStream investeert in influencer marketing
Bruiswatermerk SodaStream, onderdeel van PepsiCo, gaat met #spon Influencer Marketing werken om alle productlanceringen en communicatiethema's dit jaar te ondersteunen met influencer campagnes.
Lees verder