donderdag 15 april 2021

Picnic opent versneld nieuw dc in Zaandam

Picnic opent versneld nieuw dc in Zaandam
Picnic neemt voor de tweede keer dit jaar versneld een nieuw distributiecentrum (dc) in gebruik, ditmaal in Zaandam. De deuren van het nieuw dc in Zaandam gaan al in juni open, in plaats van in de nazomer. Dit voorjaar ging het dc in Berkel & Rodenrijs ook al versneld open.
Lees verder

Duitse privacywaakhond treedt op tegen datadeling Facebook
Een Duitse privacywaakhond is een spoedprocedure tegen Facebook gestart om te voorkomen dat WhatsApp-gebruikersdata met Facebook worden gedeeld. Aanleiding zijn de gewijzigde gebruikersvoorwaarden van WhatsApp die al voor veel ophef hebben gezorgd.
Lees verder

Maker Fortnite bijna 29 miljard dollar waard
Epic Games is een nieuwe investeringsronde, waaraan ook Sony deelnam, bijna 29 miljard dollar waard.
Lees verder

Liander waarschuwt voor valse websites
Netbeheerder Liander waarschuwt voor valse websites. De pagina's zijn opgezet door criminelen met als doel geld te stelen van mensen die de pagina's bezoeken.
Lees verder

Google Podcasts bereikt 100 miljoen installaties
De Google Podcast app blijkt zeer populair bij Android gebruikers. Minder dan vijf maanden na de vorige mijlpaal van 50 miljoen installaties is de 100 miljoen aangetikt.
Lees verder

20.000 euro aan cryptovaluta gestolen
De politie heeft diverse meldingen van diefstal van cryptovaluta van rekeninghouders gekregen. Via een valse e-mail met daarin een phishinglink werden de rekeningen van vier slachtoffers gehackt. Dieven sluisden, met de verkregen gebruikersnamen en wachtwoorden, voor 20.000 euro aan cryptomunten naar criminele rekeningen.
Lees verder

Bestellingen Deliveroo verdubbeld
De Britse maaltijdbezorger kreeg de afgelopen drie maanden 114 procent meer bestellingen dan in het eerste kwartaal van vorig jaar, zo blijkt uit tussentijdse cijfers.
Lees verder

Uitschieter in 2020: adverteren bij digitale audio
Adverteerders gaven in 2020 de helft meer reclamebudget uit aan digitale audio dan in het jaar ervoor. Bij analoge radio is er juist een daling, van 16 procent. De luisteraar, Spotify en digitale meettechnieken zetten radio en podcast defintief op de kaart.
Lees verder

100% Football wordt 11teamsports Benelux
11teamsports neemt per direct 100% Football over, de omnichannel voetbalspecialist van de Benelux.
Lees verder