woensdag 28 april 2021

Overheid en bedrijfsleven investeren 58 miljoen in CO₂-vermindering industrie

Overheid en bedrijfsleven investeren 58 miljoen in CO₂-vermindering industrie

9 consortia bouwen aan innovaties om de CO2-uitstoot te verminderen met subsidie van de regeling Missiegedraven Onderzoek Ontwikkeling en Innovatie (MOOI), thema 'Industrie'.

Lees verder

26 april – World IP Day!
Man idee thumb

Het is weer World IP Day! Elk jaar op 26 april staan de intellectuele eigendomsrechten (IE-rechten, Intellectual Property) wereldwijd in de schijnwerpers.

Lees verder

Wanneer opent een regeling: geheugensteuntje TVL

Wanneer is het aanvragen van een tegemoetkoming mogelijk? Ondernemers kunnen op de hoogte blijven via het updateformulier Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). 

Lees verder

Nederland helpt Egypte met duurzame energie voor waterpompen

Met de Energie Transitie Faciliteit (ETF) ondersteunen het ministerie van Buitenlandse Zaken en RVO Egypte in de transitie naar duurzame energie. ETF staat Egypte met kennis bij in de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving omtrent off-grid zonne-energie voor waterpompen.

Lees verder

"Een melkveehouderij, meer dan alleen melk produceren"

Bij melkveehouderij De HeiWeiden staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het familiebedrijf uit Gilze heeft al jaren zonnepanelen op de stal liggen. Ook heeft het bedrijf een warmtepomp geïnstalleerd om de melk te koelen en het huis te verwarmen. Nu is ook de stal aan de beurt. Dat kan door de Sbv-regeling, die weer open is voor aanvragen.

Lees verder