woensdag 7 april 2021

Ontdek zakendoen met de Verenigde Naties via dit online seminar

Ontdek zakendoen met de Verenigde Naties via dit online seminar

Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties. U kunt 1-op-1 in gesprek gaan met de inkopers van de Verenigde Naties.

Lees verder

Webinar: mogelijkheden van offshore wind in Brazilië

Wist u dat Brazilië 10 keer meer offshore windenergie produceert dan Nederland? En dat de eerste projecten daar al in ontwikkeling zijn? Klinkt dit voor u interessant? Schrijft u zich dan in voor dit webinar op 13 April.

Achtergrond

Brazilië heeft een van de schoonste energiematrixen in de wereld. Binnen Latijns-Amerika geldt Brazilië als een goede markt voor offshore windenergie. Het land wekt naar schatting 697 Gigawatt aan windenergie op. Ook groeit de vraag naar groene energie.

Lees verder

Wijziging invoer GATT bevroren rundvlees met startdatum 1 juli

Nieuwsbericht 21.013– Op 1 juli 2021 start een nieuw contingentjaar voor GATT bevroren rundvlees. Voor dit tariefcontingent wijzigt een aantal zaken.

Lees verder

"De informatieplicht toont hoe bedrijven energie besparen"

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied controleert sinds 1 januari 2021 strenger of bedrijven en instellingen de wettelijke maatregelen voor energiebesparing nemen.

Lees verder

Nederland en Duitsland lanceren samenwerking op duurzame mobiliteit

Tijdens een virtueel kick-off evenement op 25 maart is het officiële startsein gegeven voor de publiek-private samenwerking duurzame mobiliteit tussen Nederland en Duitsland. Als eerste gaan de landen we

Lees verder