vrijdag 9 april 2021

Nederlandse hackers ontdekken kwetsbaarheden in Zoom

Nederlandse hackers ontdekken kwetsbaarheden in Zoom
Twee Nederlandse ethische hackers van Computest Security, Daan Keuper en Thijs Alkemade, hebben ernstige kwetsbaarheden gevonden in videovergadersoftware Zoom.
Lees verder

Max Schrems dient klacht in over illegaal volgen van Android-gebruikers
De Oostenrijkse privacyactivist Max Schrems heeft het ditmaal gemunt op Google. Vanwege het illegaal volgen van Androidgebruikers heeft Schrems een klacht over het techbedrijf bij de Franse privacytoezichthouder CNIL ingediend.
Lees verder

Omzetaandeel partners bol.com naar 62 procent
Derde partijen waren eind eerste kwartaal goed voor 62 procent van de Nederlandse omzet op bol.com, een stijging van 17 procent in een jaar. De rol van bol.com zelf verandert fundamenteel.
Lees verder

Ziggo Sport introduceert de eerste mobile augmented reality (AR) voorbeschouwing
Ziggo Sport claimt een primeur op het gebied van augmented reality in sport. In aanloop naar El Clásico, de Spaanse voetbalkraker tussen Real Madrid en FC Barcelona, wordt voor het eerst voorbeschouwd op de wedstrijd in mobile AR.
Lees verder

ASOS verwacht aanhoudende post-corona vraagpiek
Ook als de fysieke kledingwinkels weer ongehinderd kunnen worden bezocht, verwacht ASOS geen daling van de de omzet. De klantvraag blijft structureel hoger.
Lees verder

'About You werkt aan beursgang'
De Europees werkende online kledingwinkel About You zou voorbereidingen treffen voor een beursgang.
Lees verder

AMS-IX haalt nieuw internetrecord van 10 Tbit/s
Internetknooppunt AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) heeft een nieuw internetrecord gevestigd. Gisteravond om ongeveer 22.00 uur werd een piekverkeer van 10,012 Terabit per seconde gehaald.
Lees verder

HMD herziet Nokia portfolio
HMD Global neemt afscheid van al zijn vorige Nokia modellen en kondigt vandaag zes nieuwe Nokia smartphones aan als onderdeel van een heel nieuw portfolio. Daarbij gaan de prijzen fors omlaag.
Lees verder

Belgische Picnic in mei uit de startblokken
De eerste Belgische online supermarkt C-Mercado, vergelijkbaar met Picnic, gaat volgende maand officieel van start. C-Mercado zal vanaf 15 juni zowel maaltijden als boodschappen in heel België aan huis leveren.
Lees verder