vrijdag 23 april 2021

Microsoft Cloud PC mogelijk deze zomer aangekondigd

Microsoft Cloud PC mogelijk deze zomer aangekondigd
Microsoft zou zijn virtuele OS Cloud PC deze zomer willen lanceren, zo melden bronnen aan ZD Net.
Lees verder

BlaBlaCar haalt financiering op
Het Franse BlaBlaCar heeft in een nieuwe financieringsronde 97 miljoen euro opgehaald.
Lees verder

Smartphonemarkt groeit 24 procent
In het eerste kwartaal van dit jaar zijn wereldwijd 24 procent meer smartphones verscheept in vergelijking met vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Strategy Analytics. Er werden niet minder dan 340 miljoen stuks geleverd.
Lees verder

Aanbieder satelliet-tv Joyne failliet
Aanbieder van satelliet-televisie Joyne heeft het niet gered. Rivaal Canal Digitaal neemt nu het klantenbestand over, want er komt geen doorstart.
Lees verder

Alexander Klöpping investeert in podcastplatorm Riverside.fm
Alexander Klöpping is een van de investeerders in een groep die samen 9,5 miljoen dollar steekt in podcastplatorm Riverside.fm.
Lees verder

Marketingprijzen voor VodafoneZiggo en bol.com
VodafoneZiggo is bekroond tot Marketing Company of the Year. Boukje Taphoorn, Chief Marketing Officer van Bol.com, is uitgeroepen tot Marketeer of the Year tijdens de zevende editie van de Dutch Marketing Awards.
Lees verder

Beter dan verwachte resultaten voor Havas
Reclamegroep Havas sluit een beter dan verwacht kwartaal af, waarin de netto-omzet met 5,7 procent steeg naar 478 miljoen euro. Dat blijkt uit cijfers van het Franse moederbedrijf Vivendi.
Lees verder

Bestedingen bij Europese webwinkels bereikten in 2020 recordhoogte
In 2020 gaven Nederlandse consumenten een recordbedrag van bijna 2,6 miljard euro uit bij  buitenlandse webwinkels binnen de Europese Unie. Dit is ruim 600 miljoen meer dan in 2019, een  stijging van bijna 32 procent. Dit meldt het CBS op basis van lopend onderzoek.
Lees verder

Snapchat heeft nu meer gebruikers op Android dan iOS
Snapgebruikers zitten vooral op Android en minder op iOS. Dat bleek donderdag uit de kwartaalcijfers. In het eerste kwartaal van 2021 bereikte Snapchat 280 miljoen dagelijkse actieve gebruikers, een toename van 22 procent op jaarbasis.
Lees verder