vrijdag 2 april 2021

LG ontmantelt smartphonefabriek

LG ontmantelt smartphonefabriek
LG Electronics lijkt zijn verliezende smartphonebedrijf te willen ontmantelen, meldt The Korea Times. Het personeel wordt elders ondergebracht.
Lees verder

Red je Pakketje bezorgt coronasneltests nog dezelfde dag
Red je Pakketje en Thuisapotheek slaan de handen ineen voor de bezorging van coronasneltesten. Vanavond wordt de eerste coronasneltest bezorgd bij een consument in Nederland.
Lees verder

Storytelling centraal bij nieuwe website Louwman Exclusive
Louwman Exclusive, dealer en partner van diverse exclusieve auto- en supercarmerken, lanceert een nieuw online platform. De nadruk ligt op storytelling. Medewerkers leggen uit wat elke auto uniek maakt.
Lees verder

Emerce terug naar Haarlem
Emerce is coming home. De titel is in 1998 in Haarlem opgericht uit de moederschoot van IDG, en hoewel de uitgeverij jarenlang op verschillende adressen in Amsterdam en Hilversum bivakkeerde, fungeert Haarlem weer als uitvalsbasis. Daar zaten we trouwens al vele maanden vanwege onze videostudio.
Lees verder

Nieuwe opzet voor Programmatic Awards
Na vier edities komt brancheorganisatie VIA (voorheen IAB) voor het lustrumjaar met een vernieuwde opzet voor de Programmatic Awards, de onderscheidingen voor specialisten op het gebied van geautomatiseerde inkoop van online advertenties.
Lees verder

Draadloze stroom komt dichterbij dankzij lasers
Draadloze krachtoverbrenging is al meer dan een eeuw science fiction, maar nu maakt het Amerikaanse PowerLight Technologies de belofte toch waar. Dankzij lasertechnologie.
Lees verder

Boston Dynamics lanceert robot voor magazijnen
Boston Dynamics ziet kansen voor robots in magazijnen en lanceerde de Stretch, een robot die tot 800 dozen per uur kan verplaatsen. Het bedrijf zoekt partners om een commerciele lancering in 2022 voor te bereiden.
Lees verder

450 miljoen euro voor maaltijdbezorger Glovo
De Spaanse maaltijdbezorger Glovo haalt 450 miljoen euro venture capital op om voor zijn groeiplannen in zuid- en oost-Europa en Afrika.
Lees verder

Stijgend aantal ICT-vacatures in eerste kwartaal
Het aantal ICT-vacatures stijgt weer. In het eerste kwartaal van 2021 kwam het aantal ICT-vacatures uit op 9316, 22,7 procent meer dan een jaar eerder. Het gemiddelde aantal vacatures over 2020 per kwartaal bedroeg 7593, volgens cijfers van Hallo Professionals.
Lees verder