woensdag 7 april 2021

Kijkshop laat ‘duizenden’ gedupeerden achter

Kijkshop laat 'duizenden' gedupeerden achter
Volgens curator Martijn Hoving zijn er duizenden Kijkshop gedupeerden die die na het faillissement van de webwinkel niet meer op hun geld hoeven te rekenen. En ook niet op hun bestelde producten.
Lees verder

Uitgaven via conversational commerce: +590% tot 2025
De markt voor 'conversational commerce' zal groeien van 41 miljard dollar nu naar 290 miljard dollar tegen eind 2025, aldus Juniper Research.
Lees verder

Facebook op zoek naar nieuw mediabureau
Facebook gaat op zoek naar een nieuw mediabureau. De sociale mediagigant geeft jaarlijks naar schatting 700 miljoen dollar uit aan marketing. Ongeveer de helft daarvan wordt uitgegeven in de VS.
Lees verder

VRT stapt uit BVN
BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen buiten Nederland en Vlaanderen, gaat vanaf 1 juli alleen nog verder met NPO-programmering. Het samenwerkingsverband binnen BVN wordt de komende maanden afgebouwd.
Lees verder

Bijna 8 op 10 Vlamingen kopen online
Het aandeel van de Vlaamse bevolking van 16 tot 74 jaar dat in het voorbije jaar goederen of diensten voor privégebruik aankocht of bestelde via een website of via een app, lag in 2020 op 77 procent. Dat aandeel steeg sterk in de afgelopen jaren. In 2005 kocht of bestelde 16 procent van de Vlamingen online. Ook in de voorbije twee jaren was er een sterke stijging, meldt Statistiek Vlaanderen (de Vlaamse CBS).
Lees verder

Amazon AWS begint Space Accelerator voor start-ups
Techstarters die clouddiensten bouwen met data in de ruimtevaartsector kunnen deelnemen aan een ondernemersprogramma bij de cloudspecialisten van Amazon AWS. Daartoe begint het een accelerator.
Lees verder

TOM bouwt zijn grootste magazijn tot nu toe
De TOM-Group uit Bladel gaat, in samenwerking met Unibouw en Brisck, zijn elfde magazijn bouwen op Rootven 29 in Bladel. Het dc zal 15.000 vierkante meter beslaan en hiermee het grootste magazijn van de onderneming worden.
Lees verder

Emerce B2B Digital: Menselijke benadering voorop
Drie bedrijven met samen een paar honderd jaar ondernemingsgeschiedenis in de benen vertellen op Emerce B2B Digital hoe zij hun digitale transformatie doorlopen. Kern: stel de menselijke benadering voorop.
Lees verder

KPN: Al ruim 100.000 glasvezel aansluitingen dit jaar
In de eerste twaalf weken van 2021 heeft KPN al ruim 100.000 huishoudens aangesloten. In dit tempo heeft bijna 1 op de 2 huishoudens in de 25 grootste steden van Nederland eind dit jaar glasvezel van KPN.
Lees verder