maandag 19 april 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief over onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen

Kamerbrief over onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen
Staatssecretaris Keijzer (EZK) en minister van Engelshoven (OCW) informeren de Tweede Kamer over de totstandkoming, doelstelling, werkwijze, de laatste stand van zaken en het verdere vervolg van het onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over datalek bij NAM, gedupeerden aardbevingsschade getroffen
Minister Van 't Wout beantwoordt vragen over het bericht 'Groot datalek bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM), 19.000 gedupeerden aardbevingsschade getroffen'.
Lees verder

Oplegbrief antwoorden Kamervragen over de postcoderoosregeling
Staatssecretaris Vijlbrief van Financiën stuurt de Tweede Kamer antwoorden op Kamervragen over de postcoderoosregeling.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over berichten 5G knokt om bandbreedte satellietstation voor schepen en over ontmantelen Burum
Uitstelbrief van staatssecretaris Keijzer op Kamervragen over de berichten '5G knokt om bandbreedte met levensreddend satellietstation voor schepen' en 'Reders bezorgd over ontmantelen Burum'.
Lees verder

Kamerbrief informatie over overeenkomst sneltesten evenementen
Minister De Jonge stuurt de Tweede Kamer informatie over de overeenkomst van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met Stichting Open Nederland voor sneltesten bij evenementen.
Lees verder

Kamerbrief over informatie over procedures Wet verbod op kolen
Minister Van 't Wout informeert de Tweede Kamer over de nationale en internationale procedures die door eigenaren van elektriciteitscentrales tegen de Nederlandse Staat zijn gestart met betrekking tot de Wet verbod op kolen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over startersregeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Staatssecretaris Keijzer beantwoordt Kamervragen over het bericht dat de startersregeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) pas medio mei open zal gaan.
Lees verder

Bijlage 2: Omschakelingsplanning van arm gas naar rijk gas in België
Brief van de Belgische minister Van der Straeten van Energie over omschakelingsplanning van arm gas naar rijk gas in België.
Lees verder

Kamerbrief over Operationele Strategie en de uitkomsten van de publieke SDRA Groningen, afbouw van de export naar België
Minister Van 't Wout informeert de Kamer over de validatie van de raming voor de nog benodigde gaswinning uit het Groningenveld door adviesbureau DNV GL; de door NAM voorgestelde operationele strategie; de uitkomsten van de publieke SDRA (de seismische dreigings- en risicoanalyse) Groningen van TNO; de versnelde afbouw in België.
Lees verder