vrijdag 23 april 2021

Intel levert recordaantal notebookprocessoren

Intel levert recordaantal notebookprocessoren
De koers van het aandeel Intel maakte een forse duikeling donderdag, hoewel de kwartaalresultaten niet slecht waren. Weliswaar neemt de vraag naar datacenter chips af, die voor pc's steeg.
Lees verder

Stijvolle tracker Fitbit
Fitbit heeft een stijlvolle tracker ontworpen Fitbit Luxe voor wat het noemt een holistische benadering van je gezondheid en welzijn.
Lees verder

KPN zegt sponsoring Petities.nl op
Petities.nl, dat afgelopen maandag landelijk in het nieuws kwam door een petitie tegen het 538-fieldlab-experiment, is door sponsorpartner KPN aan de kant gezet. Dit gebeurde volgens de organisatie toen een journalist wees op het XS4ALL-logo onder de petitie 'XS4ALL Moet Blijven'. Daarop werd het hostingcontract opgezegd.
Lees verder

'Helft van de Nederlanders ziet digitale euro zitten'
Ruwweg de helft van het Nederlandse publiek zou een betaalrekening voor digitale euro's willen openen bij de centrale bank, zo blijkt uit DNB-onderzoek onder een representatieve groep burgers. Maar dan moet het wel goed presteren op het vlak van privacybescherming en veilighei
Lees verder

336.000 afhaalpunten in Europa en VK
Sinds medio 2019 zijn er 40 procent meer afhaal- en inleverpunten bijgekomen in Europa. Koploper is Duitsland, het land in Europa met de meeste PUDO's, oftewel pick-up/drop-off points. Dat zijn er inmiddels 57.000.
Lees verder

ACM sluit malafide doorschakeldienst af
De ACM heeft het 0906-nummer van de doorschakeldienst die bellers doorverbindt naar een aanbieder van betaalde coronatesten geblokkeerd.
Lees verder

BeCommerce en Mastercard moeten Belgische bedrijven aan webwinkel helpen
BeCommerce (de Belgische Thuiswinkel.org) en Mastercard gaan onder de naam Ezyshop Belgische MKB bedrijven begeleiden bij de ontwikkeling van een webwinkel.
Lees verder

Bert van Grieken naar OOHA Media
Bert van Grieken wordt per 1 mei aangesteld als directeur strategie bij OOHA Media. Van Grieken zal samen met Erik-jan van den Berg (algemeen directeur) de directie vormen van OOHA Media.
Lees verder

Intracto Group vormt commerciƫle organisatie met Hans Maltha als CCO
Hans Maltha, de oprichter van het Rotterdamse agency Burst dat vorig jaar toetrad tot de Intracto Group, zal samen met zijn collega's uit de groep starten aan de volgende fase van het project: het voorbereiden op een gezamenlijke marktbenadering.
Lees verder