donderdag 22 april 2021

Handelsvolume Zalando schiet fors omhoog

Handelsvolume Zalando schiet fors omhoog
Zalando zag zijn omzet het eerste kwartaal met ongeveer de helft toenemen, zo blijkt uit voorlopige kwartaalcijfers die vanochtend werden vrijgegeven. De omzet bedraagt zeker 2,2 miljard euro tegen 1,5 miljard een jaar geleden.
Lees verder

Bestellen op het terras nu ook via Thuisbezorgd.nl
Een dag na de aankondiging van de versoepelingen van de horeca introduceert Thuisbezorgd.nl een nieuwe besteloptie waarmee klanten bij een restaurant of terras contactloos hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen.
Lees verder

Integratie Shopify en Pinterest nu ook naar Nederland
E-commerceplatform Shopify breidt zijn samenwerking met Pinterest uit naar 27 nieuwe landen, waaronder nu ook Nederland.
Lees verder

Proef realisatie IoT netwerk Tilburg
Cellnex Nederland en Techtenna zijn een proef gestart in Tilburg op het gebied van zogenoemde Long Range Wide Area Networks (LoRaWAN). Dit type IoT netwerk is met name geschikt voor langeafstandscommunicatie tussen apparaten uitgerust met een IoT-sensor op batterijen.
Lees verder

Nieuws en interesses op taakbalk van Windows 10
Microsoft voegt de functie Nieuws en interesses toe aan de taakbalk van Windows 10. Leden van het Insider-programma met versies 21H1, 20H2 en 2004 kunnen er al over beschikken.
Lees verder

Vanaf 10 mei Freedom Internet in Segbroek via glasvezelnetwerk T-Mobile
Freedom Internet gaat vanaf 10 mei 1GB internetverbindingen aanbieden via het glasvezelnetwerk van T-Mobile in de Haagse wijk Segbroek en later dit jaar ook in Loosduinen voor 49 euro per maand.
Lees verder

Ook Reddit komt met Clubhouse kloon
In navolging van Facebook heeft ook Reddit een Clubhouse-achtige app Reddit Talk gelanceerd, niet onlogisch voor een discussieplatform.
Lees verder

'Jaarlijks 23 miljoen bestellingen retour'
In 2020 stuurden Nederlanders bijna 23 miljoen online aankopen terug. In de categorie kleding ging zelfs een derde van de bestellingen retour. De belangrijkste reden is dat aankopen niet voldoen aan de verwachtingen, zo blijkt uit E-commerce Aftersales, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder ruim 3100 Nederlanders.
Lees verder

Codezilla wordt onderdeel van Intracto Group
Codezilla, met zijn 25 front-end development-experts, worden onderdeel van Intracto Group. Het bedrijf slaat hiermee zijn derde slag in twee weken tijd.
Lees verder