maandag 12 april 2021

Google Search wordt strenger op productrecensies

Google Search wordt strenger op productrecensies
Schrijvers en uitgevers van productrecensies moeten beter hun best gaan doen. Google gaat onderscheid maken tussen verhalen die enkel features opsommen en besprekingen die echt de diepte ingaan. Die gaan beter scoren in de zoekresultaten.
Lees verder

Dentsu Nederland en Belgiƫ worden samen Benelux-organisatie
Reclamegroep Dentsu Internationaal voegt in de loop van 2021 de Belgische organisatie samen met de Nederlandse.
Lees verder

Banken rapporteren sterke stijging telefoonspoofing
De totale schade als gevolg van phishing en telefoonnummer spoofing in het betalingsverkeer in 2020, bedraagt 39,5 miljoen euro, waarvan 12,8 miljoen phishing en 26,7 miljoen nummerspoofing.
Lees verder

1,35 miljard euro voor gezondheidsdata, quantumtechnologie en A.I.
Voor kunstmatige intelligentie, regeneratieve geneeskunde, infrastructuur voor gezondheidsdata, quantumtechnologie en waterstof/groene chemie komt vanuit het Nationaal Groeifonds 1,35 miljard euro beschikbaar.
Lees verder

Enorme boete voor Alibaba
Marktplaats Alibaba van techmiljardair Jack Ma krijgt een miljardenboete opgelegd voor monopoliepraktijken. Het bedrijf moet 2,3 miljard euro betalen.
Lees verder

Infographic: Meerderheid Nederlandse werknemers wil nieuwe digitale vaardigheden leren
Mendix, onderdeel van Siemens, maakte onlangs de Nederlandse resultaten bekend van het internationale onderzoek Low-Code Forecasts 2021. Het onderzoek vond 1,8 miljoen potentiƫle low-code ontwikkelaars onder de 4,5 miljoen fulltime werknemers in Nederland.
Lees verder

Coolblue stelt beursgang uit
Coolblue stelt de Amsterdamse beursgang uit tot na de zomer. De aandeelhouders willen meer tijd in de voorbereiding steken, meldt het FD maandag.
Lees verder

DDoS-aanvallen in 2020 krachtiger, complexer en langer
In vergelijking met voorgaande jaren zijn de DDoS-aanvallen, krachtiger en complexer geworden. Tegelijkertijd neemt de duur van DDoS-aanvallen toe. Dit blijkt uit het DDoS data rapport 2020 van de Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP), dat de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) beheert.
Lees verder

Microsoft lijkt Nuance te willen kopen, grootste overname sinds LinkedIn
Microsoft wil volgens Bloomberg 16 miljard dollar op tafel leggen voor Nuance Communications, een bedrijf uit Boston dat gespecialiseerd is in spraaktechnologie of conversational AI zoals het tegenwoordig heet.
Lees verder