woensdag 7 april 2021

Einride: deze trucker slaapt nooit

Einride: deze trucker slaapt nooit
Een vloot van autonoom rijdende vrachtwagens staat nooit stil, heeft geen bemanning en kan continu rijden. Wie stilstaat, laadt op of krijgt een servicebeurt.
Lees verder

'Digitale vaardigheden voor het gebruik van slimme apparaten onvoldoende beheerst'
Activity trackers zijn in opkomst, bijna 20 procent van de mensen heeft er een. Zij verzamelen data over je fysieke activiteiten en helpen daarmee in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Maar het gebruik is niet zo eenvoudig als het lijkt, blijkt uit een studie van de Universiteit Twente.
Lees verder

Belangenorganisatie voert strijd tegen TikTok op
Stichting Onderzoek Marktinformatie (SOMI) vertegenwoordigt inmiddels meer dan 60.000 consumenten in een collectieve claim tegen TikTok. Nu voert de organisatie de strijd op.
Lees verder

Yahoo Answers verdwijnt
Yahoo Answers, een forum waar gebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden, wordt volgende maand opgeheven. Vanaf 20 april kunnen er al geen berichten meer worden geplaatst.
Lees verder

Softbank koopt 40% van Noors AutoStore in miljardendeal
De Japanse investeerder Softbank verwerft een belang van veertig procent in magazijnautomatiseerder AutoStore.
Lees verder

Geen fysieke editie techbeurs Computex
De grote techbeurs Computex 2021 in Taiwan gaat fysiek niet door. Exposanten en media zijn nog te huiverig om het evenement bij te wonen.
Lees verder

Makers serious games hadden het lastig in 2020
Gamebedrijven in de zakelijke sfeer hadden het moeilijk toen de eerste lockdowns van kracht werden in het voorjaar van 2020. Opdrachten werden gepauzeerd of zelfs afgelast vanwege de grote onzekerheid. Dat blijkt uit onderzoek van Dutch Game Garden en de Dutch Games Association.
Lees verder

Nu ook 500 miljoen LinkedIn gegevens op straat
Na Facebook zijn nu ook 500 miljoen LinkedIn gegevens op internet te vinden, weliswaar van openbare profielen, maar wel inclusief e-mail adressen, telefoonnummers en andere gegevens.
Lees verder

Clubhouse met betaalfunctie
Clubhouse introduceert Clubhouse Payments, waarmee gebruikers contentmakers kunnen ondersteunen door hen geld te sturen.
Lees verder