dinsdag 6 april 2021

Doe mee met het NL Paviljoen op de duurzame beurs Ökoindustria

Doe mee met het NL Paviljoen op de duurzame beurs Ökoindustria

Bent u een innovatieve ondernemer op het gebied van duurzaamheid en wilt u internationaal uitbreiden? Meld u dan aan voor het NL Paviljoen tijdens de duurzame beurs Ökoindustria op 28, 29 en 30 april.

Ökoindustria

De Ökoindustria is een toonaangevende regionale beurs die zich richt op de duurzame economie.

De beurs gaat over alle aspecten van duurzaam ondernemen, van milieutechnologie, afval- en watermanagement en slimme mobiliteit tot circulaire economie. Het biedt een platform voor Hongaarse en internationale groene ondernemers om elkaar te ontmoeten.

Lees verder

Eureka AI Cluster call matchmaking evenement

Wilt u een aanvraag indienen voor de Eureka-clusters AI Call? Dan is het belangrijk dat u aan de slag gaat met uw projectidee. Wilt u weten hoe de Eureka Clusters u hierbij kunnen ondersteunen? Meld u dan aan voor dit evenement.

Eureka is een programma voor ondernemers en instellingen met internationale ambities. Het doel is economische groei en het bedenken en toepassen van oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Lees verder

Webinar en matchmaking met de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector

Heeft u innovatieve oplossingen in de fietssector of de fietsinfrastructuursector? En wilt u zakendoen en contacten opbouwen in België? Neem dan op 8 juni deel aan het online evenement, met matchmaking.

De focus van het evenement ligt op:

Lees verder

"De balans moet positief uitslaan"

Ron Brentjens is coördinator van het cluster financieel analisten bij de afdeling Financiën & Control. Energiek, een harde werker, positief en met een voorkeur voor complexe opdrachten. Zo omschrijft hij zichzelf. In augustus 2020 startte Ron als coördinator bij het Financieel Dienstencentrum (FDC).

Omdat hij bevlogen is en een harde werker, vindt Ron het belangrijk dat de energie die hij in zijn werk stopt er ook weer uit komt. Daarbij zijn verbinding en samenwerking sleutelwoorden.

Lees verder

Coronaregels Duitsland: testverplichting voor Nederlandse (zaken)reizigers

Op 6 april heeft de Duitse regering Nederland als hoogrisicogebied aangeduid. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw zakelijke reis naar Duitsland.

Lees verder