woensdag 14 april 2021

Berlin Brands Group haalt 240 miljoen op

Berlin Brands Group haalt 240 miljoen op
De fabrikant van merkproducten voor online marktplaatsten Berlin Brands Group heeft 240 miljoen dollar werkkapitaal opgehaald. Met dat geld wil het andere producenten in Europa en de VS kopen.
Lees verder

Nieuwe CEO voor securitybedrijf Toreon
Alex Driesen komt aan het hoofd te staan van de Belgische beveiliger Toreon. Hij zat al drie jaar als onafhankelijk bestuurslid in de bestuursraad van het bedrijf.
Lees verder

Contract over productie Apple Car 'zeer nabij'
LG Magna e-Powertrain, een joint venture van LG Electronics en Magna International, gaat volgens The Korea Times zeer waarschijnlijk de langverwachte Apple Car maken.
Lees verder

Browser Brave blokkeert Googles 3rd party-alternatief
Een webbrowser moet onder geen enkele voorwaarde informatie over zijn gebruiker en diens gedragingen delen met adverteerders. Tenzij deze persoon daarvoor kiest. Browsermaker Brave deactiveert daarom Googles FLoC-tracker in Chromium, het fundament onder de browser.
Lees verder

OrangeValley Group neemt Copper IM over
Met de overname van Copper IM uit Arnhem groeit Orangevalley Group uit tot een groep van tachtig werknemers die zijn gespecialiseerd in online marketing.
Lees verder

Surface Duo alsnog naar de Benelux
De dual-screen Android-telefoon van Microsoft, Surface Duo, komt alsnog naar de Benelux.
Lees verder

Airbnb: Plannen voor verbod vakantieverhuur dragen niet bij aan economisch herstel in Amsterdam
Het voorstel van de gemeente Amsterdam om vakantieverhuur in de stad volledig te verbieden lost de problematiek rondom overtoerisme in de binnenstad niet op. Vakantieverhuur levert zelfs 85 miljoen euro aan waarde toe aan de lokale economie, zo stelt een nieuw onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau SEO Amsterdam Economics dat in opdracht van Airbnb werd uitgevoerd.
Lees verder

Nieuwe zoekmachine vangt kunst bij Nederlandse galerieën
De Nederlandse start-up Zarti lanceert vandaag een zoekmachine voor kunst. De kunstzoeker richt zich op het hogere segment dat uitsluitend beschikbaar is bij Nederlandse galerieën. Het doel is liefhebbers op een efficiënte manier online kunstwerken te laten vinden.
Lees verder

Apple en Samsung houden productpresentaties
Apple presenteert volgende week, op 20 april, zijn nieuwste producten. Zeker is een nieuwe iPad Pro. Ook Samsung heeft een […]
Lees verder