maandag 12 april 2021

Auke Boersma nieuwe CEO van Adcombi

Auke Boersma nieuwe CEO van Adcombi
Auke Boersma is sinds kort de nieuwe CEO van Adcombi en volgt daarmee oprichter Gerrit Reinders op. Die gaat zich meer met de strategie en andere grote lijnen bezighouden.
Lees verder

Contactloze huisdeuren
Ook deuren worden slimmer. Neem de Kinetic Touchless deur van de Singaporese designstudio Stuck: zodra die een hand ziet beweegt […]
Lees verder

Bol.com staat nog onbetwist aan kop bij Retail Merkenonderzoek, Albert Heijn uit de gratie
Bol.com staat nog onbetwist aan kop bij de zevende editie van het Retail Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Maar die andere tak van Ahold Delhaize Albert Heijn is de gedaald door de boerenopstand bij het distributiecentrum, coronaboetes voor leveranciers die niet op tijd leveren en winkelbeveiligers die hardhandig optreden tegen klanten zonder mondkapje.
Lees verder

Ziggo verhoogt snelheid van bijna al haar internetabonnementen
Ziggo verhoogt de snelheid van bijna al haar internetabonnementen voor ruim 3 miljoen klanten.
Lees verder

Kruidvat breidt e-fulfilment center Ede fors uit
Na een ingrijpende verbouwing heeft A.S. Watson (moederbedrijf Kuidvat) de capaciteit van haar e-fulfilment center in Ede ruim verdubbeld, naar 30.000 vierkante meter. Hierdoor kan de keten beter voldoen aan de groei van het aantal online bestellingen.
Lees verder

Ook gegevens Clubhouse op straat
Na Facebook en LinkedIn liggen nu een persoonlijke gegevens van ongeveer 1,3 miljoen gebruikers van de sociale audio-app Clubhouse op straat.
Lees verder

group.ONE koopt WP Media
group.ONE, het moederbedrijf van one.com en Hostnet.nl, heeft WP Media overgenomen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in websiteperformance en Wordpress.
Lees verder

Belgische blockchain-pionier Arkane sleept investering binnen
De Belgische blockchainspecialist Arkane Network heeft een nieuwe kapitaalsronde afgesloten. Het bedrijf uit Willebroek haalt 1,55 miljoen euro op in een investeringsronde geleid door het High-Tech Gründerfonds (HTGF).
Lees verder

Beterboeken verandert naam in Moonback
De Nederlandse hotelboekingssite Beterboeken verandert zijn naam in Moonback en hoopt hotels tot aanmelden te verleiden met schappelijke commissiepercentages. De dienst gaat binnenkort live.
Lees verder