maandag 19 april 2021

Amazon groeit op de Amerikaanse advertentiemarkt

Amazon groeit op de Amerikaanse advertentiemarkt
Het aandeel van Amazon in de Amerikaanse markt voor digitale advertenties steeg van 7,8 procent in 2019 naar 10,3 procent in 2020, volgens een nieuw rapport van eMarketer.
Lees verder

Infographic: 10 YouTube video's die elk bedrijf zou moeten maken
TikTok mag dan even in de schijnwerpers staan, qua bereik kun je YouTube moeilijk negeren. YouTube heeft 2 miljard maandelijkse gebruikers. Headway Capital stelde deze infographic samen met tips over video's die elk bedrijf eigenlijk zou moeten maken.
Lees verder

Bitcoin maakt flinke duik na zorgen over regulering
De koers van de Bitcoin heeft dit weekend al 15 procent van zijn waarde verloren. Zojuist noteerde de munt 55.320 dollar. De tweede populaire cryptomunt Ether leverde 18 procent in.
Lees verder

Nieuw bureau Reachers voor Amazon marketing
Seeders en Made by Mouses richten samen Reachers op, een volgend bureau dat bedrijven wil helpen om internationaal succesvol te worden op Amazon.
Lees verder

Voormalig digitale team STER lanceert eigen start-up
Voormalig leden van het digitale team van STER en technologiebedrijf Ortec lanceren het bedrijf Opt Out Advertising. Ze brengen hun kennis en ervaring voor privacyvriendelijk adverteren naar de markt, een domein dat momenteel sterk aan interesse wint.
Lees verder

IFA 2021 wordt volwaardige beurs
De elektronicabeurs IFA in Berlijn keert in september terug als een volwaardige beurs in Berlijn met publiek. Vorig jaar organiseerde IFA een kleinschalige versie met 146.900 bezoekers lokaal en online.
Lees verder

4K-monitor met Thunderbolt 3 en USB-C
BenQ introduceert de PD2725U, een nieuwe toevoeging aan haar DesignVue-serie voor professionele grafici, ontwerpers, architecten en 3D-kunstenaars.
Lees verder

Emerce Fulfillment: Pakketbezorging kan nog duurzamer
Het valt wel mee met al die bestelbusjes die door de straten rijden om pakketjes te bezorgen. Zegt Walther Ploos van Amstel, lector Citylogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. "Ze zijn wel zichtbaar, maar het is nog geen 1 procent van het stadsverkeer'.
Lees verder

Deelscooter GO Sharing moet weg uit Groningen
GO Sharing krijgt geen nieuwe vergunning van de gemeente Groningen voor het aanbieden van deelscooters, in tegenstelling tot concurrenten Felyx en Check. Het bedrijf haalde slechtere cijfers dan de concurrentie op het gebied van overlast en communicatie naar gebruikers.
Lees verder