vrijdag 16 april 2021

Allekabels: ‘Van veel klanten geen wachtwoorden gelekt’

Allekabels: 'Van veel klanten geen wachtwoorden gelekt'
Allekabels zegt dat de technologische beveiliging na de hack van 23 augustus 2020 maximaal is opgeschroefd. De webwinkel beweert ook dat van een groot deel van de klanten geen wachtwoorden zijn gelekt. Alleen de wachtwoorden van klanten die zich voor 1 september 2018 geregistreerd hebben, zouden kunnen worden gekraakt. Deze zijn nu nog versleuteld.
Lees verder

Belgische websuper Hopr begint in Hasselt
De Belgische online supermarkt Hopr start vanaf volgende week met testleveringen in Hasselt.
Lees verder

'Twee dagen in de week thuiswerken wordt standaard'
De uitbraak van het coronavirus begin 2020 heeft erin geresulteerd dat iedereen die maar enigszins thuis kon werken geacht werd om dat ook te gaan doen. Aangezien deze situatie nu al meer dan een jaar voortduurt, heeft de coronacrisis een blijvende impact op de toekomst, zo voorspelt het Working from Home-rapport van Telecompaper over het eerste kwartaal van 2020.
Lees verder

CEO Keyware uit functie ontheven
CEO Stéphane Vandervelde van het Belgische Keyware Technolgies wordt aan de kant gezet nu waakhond FSMA dossier over verdachte geldstromen heeft overhandigd aan het gerecht.
Lees verder

Turkije verbiedt betalingen met cryptomunten
De Turkse centrale bank verbiedt het gebruik van cryptomunten en crypto-activa om goederen en diensten te kopen, wegens zoals men het formuleert 'aanzienlijke transactierisico's'.
Lees verder

Egotribe lanceert banner label Bruce Banner Studio
Creatief digitaal bureau Egotribe lanceert een nieuw label: Bruce Banner Studio, gespecialiseerd in de creatie van display advertising.
Lees verder

Amerikanen keuren plan goed om Big Tech aan te pakken
De Rechterlijke Commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft de eerste concrete stappen gezet tot een strategische aanpak van Big Tech.
Lees verder

Dept klimaatneutraal gecertificeerd
Digitaal bureau Dept is klimaatneutraal gecertificeerd. Het bureau meet en compenseert de CO2-voetafdruk voor 2020 en deelt daarbij ook haar ambities voor verdere emissiereductie.
Lees verder

Joop van den Ende draagt zijn aandelen in Endeit Capital over aan Deitmers en Hamann
Hubert Deitmers en Martijn Hamann zijn vanaf 15 april 2021 de twee enige eigenaren van investeringsmaatschappij Endeit Capital, met respectievelijk 75 en 25 procent van de aandelen. Joop van den Ende, medeoprichter van Endeit Capital, heeft zijn belang van vijftig procent na vijftien jaar aan zijn beide oud-collega's van Endemol verkocht.
Lees verder