dinsdag 6 april 2021

ABN AMRO breidt betaalassortiment uit met Google Pay

ABN AMRO breidt betaalassortiment uit met Google Pay
In het tweede kwartaal van dit jaar zal het betaalassortiment van ABN AMRO worden uitgebreid met Google Pay.
Lees verder

Criminelen gebruiken software Bunq voor misbruik
Criminelen blijken relatief eenvoudig de software van de Bunq bank te kunnen gebruiken om een nepboete te incasseren. Dat gaat gewoon via iDEAL, zo bleek zaterdag in het consumentenprogramma Kassa.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Koffie drinken met de klant werkt vaak nog het beste'
Bouwmaat, dé groothandel in bouwmaterialen gericht op 'echte vakmensen', zet tegenwoordig vol in op hyperpersonalisatie. "Als we een nieuwsbrief uitsturen, weten we al welk gereedschap de klant gebruikt," zegt Nick Vieberink, Manager Marketing en E-commerce op Emerce B2B Digital.
Lees verder

Nieuwe webwinkel met louter 'circulaire' cosmetica
Het Amsterdamse online beautyplatform Arkive wil voor cosmetica doen wat Otrium doet voor kleding: het nog eerste leven van de producten een tweede kans geven.
Lees verder

Blokkade Picnic in Nieuwegein onrechtmatig
Vastgoedbeheerder Van den Berkmortel mag websuper Picnic niet meer belemmeren op een doodlopende weg naast het distributiecentrum in Nieuwegein. De […]
Lees verder

Cowboygedrag bij energie- en telecombemiddelaar
Hollands Stroom, DGB, Clean Energy, T-mobile, KPN en Lebara blijken nog steeds zaken te doen met een dubieuze bemiddelaar Global Marketing Bridge (GMB), het bedrijf met als boegbeeld rapper Boef. Dat meldt het consumentenprogramma Radar.
Lees verder

D-reizen failliet, VakantieXperts gaat door
Reisorganisatie d-reizen is vanochtend voor de rechtbank van Haarlem failliet verklaard. Het bedrijf kan niet meer aan de financiële verplichtingen voldoen. De franchises die werken onder het label van dochterbedrijf VakantieXperts vallen buiten het bankroet.
Lees verder

Ruim 9 op 10 Vlaamse huishoudens hebben breedbandverbinding
In 2020 had 92 procent van de huishoudens in het Vlaamse Gewest een breedbandverbinding in huis. In 2005 was dat 46 procent. 86 procent van de huishoudens had in 2020 een vaste breedbandverbinding, 51 procent een mobiele breedbandverbinding, zo blijkt uit cijfers van Statistiek Vlaanderen (het Vlaamse CBS).
Lees verder

Zonnepanelen.net in andere handen
Solvari heeft Power Leaf Group overgenomen, het bedrijf achter Zonnepanelen.net. Met de overname verstevigt Solvari naar eigen zeggen haar positie als marktleider in de Benelux.
Lees verder