dinsdag 30 maart 2021

Xiaomi breidt Mi 11-serie uit

Xiaomi breidt Mi 11-serie uit
Het Chinese Xiaomi lanceert drie nieuwe smartphones in de Mi 11-serie: de Mi 11 Ultra, de Mi 11i, de Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite (4G).
Lees verder

Driehonderd miljoen voor boodschappen-app Getir
De boodschappen-app Getir krijgt driehonderd miljoen dollar venture capital en wil komende maanden actief worden in Duitsland, Frankrijk en Nederland.
Lees verder

Accenture koopt Zweeds Cygni
Accenture koopt het Zweedse IT-bedrijf Cygni voor meer capaciteit richting klanten met wensen in de hoek van fullstack cloudnative toepassingen.
Lees verder

GAMMA lanceert app voor verfadvies
GAMMA lanceert de nieuwe app GAMMA Verf. Die voorziet onder andere in vergaand kleur- en productadvies en maakt gebruik van computertvisietechnologie om kleur direct op een muur gevisualiseerd te krijgen.
Lees verder

Emerce B2B Online: bij Ahrend moest de knop echt om
Bij Ahrend in Sint-Oedenrode kon financieel topman Rolf Verspuij vorig jaar zomer nog nauwelijks de balans van de pandemie opmaken. Tegen het Eindhovens Dagblad: 'We moeten echt goed studeren op de effecten van deze crisis op de middellange termijn. Hoe gaan bedrijven om met kantoren? Kunnen we in het thuiswerken een rol van betekenis vervullen?' Inmiddels heeft Ahrend de bakens verzet: van kantoorinrichter tot leverancier van thuiswerkplekken.
Lees verder

Medtech-innovaties versneld naar de markt door rijksinvestering van 8 miljoen
De vier technische universiteiten (4TU) bundelen hun krachten met drie medisch academische centra en durfinvesteerder Innovation Industries om medisch technische (medtech) oplossingen sneller naar de markt te brengen.
Lees verder

Hiber ontvangt investering van 26 miljoen euro
De Nederlandse IoT-start-up krijgt een investering van onder meer de European Innovation Council Fund om zijn satellietnetwerk in de ruimte uit te breiden. Ook worden de namen van de nieuwe financieel en commercieel directeuren bekendgemaakt.
Lees verder

Digitale corona controlekamer voor sportlocaties getest in ArenA
Een digitale controlekamer vol data uit sensoren waarmee sportlocaties de gezondheid binnen hun gebouw in de gaten kunnen houden wordt voor het eerst getest in de Johan Cruijff ArenA.
Lees verder

Deliveroo kiest veilige koers voor beursgang
Deliveroo vraagt bij het beprijzen van zijn aandeel niet de hoofdprijs, want kiest de bodem van de eerder aangegeven bandbreedte: 3,90 pond per aandeel. Reden: investeerders lijken niet onverdeeld enthousiast over het bedrijfsmodel.
Lees verder