dinsdag 30 maart 2021

Webinar Brexit: zo voorkomt u invoerrechten met preferentiële oorsprong

Webinar Brexit: zo voorkomt u invoerrechten met preferentiële oorsprong

Importeert u goederen uit of exporteert u goederen naar het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari 2021 te maken met invoerrechten. Kunt u aantonen dat uw spullen voldoen aan de regels van oorsprong? Dan hoeft u de invoerrechten niet te betalen. Op 6 april vertellen wij u hier meer over tijdens het webinar 'Brexit: zo voorkomt u invoerrechten met preferentiële oorsprong'.

Lees verder

Lancering kansenrapport gezondheidssector in Argentinië

Wilt u weten wat uw kansen zijn in de gezondheidssector in Argentinië? En wilt u kennis krijgen over hoe u zaken doet in dit Latijns-Amerikaanse land? Op 22 april krijgt u antwoord op deze vragen, tijdens de lancering van een kansenrapport over de gezondheidssector in Argentinië.

De Argentijnse gezondheidszorg

Argentinië is een opkomende markt en op een na de grootste nationale economie van Zuid-Amerika. Het land heeft bijna 45 miljoen inwoners. Gezondheidszorg is een belangrijke sector in Argentinië, vooral sinds de huidige coronapandemie.

Lees verder

Virtuele matchmaking life sciences & health tijdens Bionnale 2021

Doet u zaken in de life sciences and health (LSH) sector ? Doe dan op 12 mei mee met de virtuele matchmaking tijdens de Bionnale 2021. Ontmoet uw potentiële zakenpartners tijdens dit matchmakingevenement.

De Bionnale is dé ontmoetingsplaats voor de LSH-sector in en rond Berlijn. Enterprise Europe Network (EEN) organiseert een matchmakingevenement om ondernemers en onderzoekers te ondersteunen bij het vinden van samenwerkingspartners.

Lees verder

Octrooiblog: 7 gepatenteerde grappen

Het is bijna 1 april. Daarom gaat de octrooiblog over grappen (practical jokes). Ja, zelfs daarop kun je octrooi aanvragen!

Lees verder

Virtuele matchmaking tijdens Connect Day

Bent u een start-up die graag de innovatie van uw bedrijf wil versnellen? Doe dan mee met de virtuele matchmaking tijdens Connect Day. U ontmoet nieuwe samenwerkingspartners in een-op-eengesprekken.

Het matchmakingevenement wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network.

Kies uw matchmakingdag

U kunt zich voor 3 verschillende dagen opgeven voor Connect Day (dit is geen 3-daags evenement):

Lees verder