maandag 22 maart 2021

Webinar Brexit: tips & tricks voor een foutloos exportproces

Webinar Brexit: tips & tricks voor een foutloos exportproces

Uw producten naar het Verenigd Koninkrijk exporteren is sinds 1 januari een stuk ingewikkelder. Een foutje tijdens het exportproces is zo gemaakt en kan vervelende gevolgen voor uw zending hebben. Daarom organiseert het Brexitloket woensdag 31 maart het webinar Brexit: tips & tricks voor een foutloos exportproces.

Lees verder

"Mijn koeien lopen van maart tot december buiten"

Boerenzoon Jaring Brunia wilde geen boer worden. Toch woont en werkt hij nu als melkveehouder. Op de plek waar zijn ouders ooit hun boerderij hadden. Jaring begon hier enkele jaren geleden zijn eigen biologisch-dynamische bedrijf.

Jaring Brunia is boer geworden omdat hij van de natuur houdt. Buiten werken, met dieren, in de natuur: dat is zijn passie. In 2012 begon hij met het opbouwen van zijn eigen melkveebedrijf in het Friese Raerd. Nu heeft hij 75 koeien van het zeldzame Fries-Hollandse ras.

Lees verder

Webinar Zakendoen in Colombia: mestvalorisatie

Wilt u meer weten over mestvalorisatie in de pluimvee- en varkenssector in Colombia? Doe dan op 11 mei mee aan dit Engelstalige webinar.

U krijgt een overzicht van de huidige situatie, initiatieven en commerciële kansen over het beheer en de transformatie van pluimvee- en varkensmest in Colombia. U komt online in contact met ondernemers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de Colombiaanse markt.

Lees verder

Veiliger TVL aanvragen met eHerkenning niveau 3 of hoger

Vanaf 12 april 2021 is het verplicht de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) met eHerkenning niveau 3 aan te vragen. Dit geldt voor TVL Q1 2021 en TVL Q2 2021.

Lees verder

Webinarreeks verduurzaming industrie door elektrificatie: warmtepompen

Voor de industrie is elektrificatie een belangrijke maatregel om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Zo kan de industrie verduurzaming realiseren. Dit vereist investeringen in nieuwe technologieën.

Lees verder