vrijdag 19 maart 2021

vidaXL opent nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen

vidaXL opent nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen
vidaXL bouwt een nieuw fulfilmentcenter in Venlo, waar ook het hoofdkantoor van de retailer is gevestigd. De werkzaamheden zullen eind 2021 klaar zijn en het totale vloeroppervlak bedraagt ​​141.000 m2 waarvan 4.750 m2 kantoorruimte.
Lees verder

Racoon publiceert nieuwe single met voice-app
Tegelijk met het uitbrengen van zijn nieuwe single 'Hee Joh Jip' brengt de Nederlandse band Racoon ook een voice-app uit. De app is een onderhoudende combinatie van een quiz en een kleine podcast.
Lees verder

Wikipedia zet commerciƫle dienst op
De Wikimedia Foundation start een commerciƫle dienst die geld gaat vragen aan grote techbedrijven voor het doorplaatsen van Wikipedia-artikelen. Wikimedia Enterprise gaat later dit jaar van start.
Lees verder

TNO lanceert MKB Innovatiemotor
Onderzoeksinstituur TNO trekt vijf miljoen euro extra uit voor het versterken van de samenwerking met het MKB. De ambitie is om zo de toegang voor het MKB tot de hoogwaardige TNO-expertise te vergemakkelijken.
Lees verder

Geschillencommissie CAI wordt Geschillencommissie NLconnect Internet, TV en Bellen
De Geschillencommissie Centrale Antenne Inrichtingen (CAI) wordt per 15 maart omgevormd tot Geschillencommissie NLconnect Internet, TV en Bellen. Dat zijn de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken, vereniging NLconnect en de Consumentenbond overeengekomen.
Lees verder

POCO lanceert eigen online retailkanaal in Nederland
POCO, het onlangs onafhankelijk geworden submerk van Xiaomi, lanceert zijn eigen online retailkanaal in Nederland: de website po.co/nl.
Lees verder

Tienduizenden handtekeningen tegen gezichtsherkenning
Tienduizenden Europeanen hebben in de afgelopen dagen een petitie getekend voor een wet die hen beschermd tegen ongewenst gebruik van gezichtsherkenning. Het doel van de actie is een miljoen handtekening, zodat de starters ervan een Europees wetsvoorstel kunnen indienen.
Lees verder

Politieke partijen besteden miljoenen aan vooral traditionele advertenties
Forum voor Democratie (149.499 euro) en het CDA (115.033 euro) hebben in de aanloop van de verkiezingen forse online advertentie uitgaven gedaan.
Lees verder

Hogeschool Utrecht start master Artificial Intelligence
Hogeschool Utrecht start met de ontwikkeling van een nieuwe master - Human Centred Artificial Intelligence - die naar verwachting nog dit kalenderjaar van start gaat.
Lees verder