dinsdag 30 maart 2021

Tele2 Groep wil belang in T-Mobile Nederland verkopen

Tele2 Groep wil belang in T-Mobile Nederland verkopen
De Tele2 Groep wil zijn belang in T-Mobile Nederland verkopen. Dat blijkt uit het Jaarverslag 2020 van de Tele2 Groep, waaruit Telecompaper citeert.
Lees verder

Brugbediening per app in Friesland
Watersporters kunnen vanaf dit vaarseizoen bij 16 bruggen in Fryslân een brugopening aanvragen met een app. Deze dienst is een primeur in Nederland.
Lees verder

Code Postfilter aangescherpt
Vanaf donderdag 1 april geldt in heel Nederland de nieuwe Code Postfilter. Deze update biedt afzenders van geadresseerde reclamepost duidelijkere […]
Lees verder

Dertig procent pc's draait laatste versie Windows
Windows 10, versie 20H2, staat nu op 29,9 procent van de pc's, tegen 20 procent in februari, en is nu […]
Lees verder

Lim­burgs Lo­gis­tiek in­no­va­tie-in­sti­tuut BIS­CI kan door
Na anderhalf jaar voorbereiding kan het Brightlands Institute for Supply Chain Innovation (BISCI) in Venlo verder met de uitvoering van logistieke projecten. Door samenwerking in BISCI kunnen slimme en duurzame supply chain-innovaties onderzocht, uitgewerkt en vervolgens ook snel toegepast worden.
Lees verder

Android Auto gaat live in Nederland
Android Auto gaat vandaag om 17.30 live. Dan kunnen automobilisten in de Benelux apps en diensten op de Android-smartphone gebruiken terwijl ze met de auto op weg zijn. Meer dan honderd miljoen auto's wereldwijd hebben al ondersteuning voor Android Auto.
Lees verder

1NCE breidt IoT-dekking uit naar Nederland
De in Keulen gevestigde provider 1NCE breidt de dekking van zijn NB-IoT netwerk uit naar onder meer Nederland.
Lees verder

Xiaomi bevestigt elektrische auto, lanceert eerste vouwbare camera
Xiaomi heeft dinsdag bevestigd dat het elektrische auto's gaat produceren. Het bedrijf investeert in de komende tien jaar 8,5 miljard euro in het project.
Lees verder

PayPal laat Amerikaanse gebruikers met cryptovaluta betalen
Amerikaanse klanten van PayPal kunnen binnenkort ook met cryptovaluta betalen. Het zou gaan om in elk geval Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash en Litecoin.
Lees verder