donderdag 25 maart 2021

Sony sluit webwinkels van oudere spelcomputers

Sony sluit webwinkels van oudere spelcomputers
Sony gaat de online winkels van zijn oudere spelcomputers Vita en PSP sluiten. Deze consoles waren al niet meer leverbaar.
Lees verder

Tiqets bundelt krachten met branchegenoot Ticketbar.
Online ticketplatform Tiqets gaat voor hun portfolio van musea en attracties samenwerken met Ticketbar. Ticketbar heeft sinds hun lancering in 2009 een sterke positie in de museum- en attractiesector.
Lees verder

Telegram haalt met obligaties 1 miljard dollar op
Chat-app Telegram heeft 1 miljard dollar opgehaald met de verkoop van converteerbare obligaties. Deze kunnen na een eventuele beursgang omgezet worden in aandelen.
Lees verder

NRC lanceert audio-uitgeeftak Audiohuis
Onder de noemer Audiohuis lanceert NRC zijn eigen productie-unit die ook gaat fungeren als uitgever van kwalitatief en inhoudelijk onderscheidende audioverhalen van derden.
Lees verder

Ongekende uitdagingen en solide resultaten voor Tencent
De Chinese techreus Tencent, bekend van merken als Weixin en WeChat, zag zijn omzet in het vierde kwartaal van 2020 met 26 procent toenemen naar omgerekend 20,4 miljard dollar. De operationele winst steeg minstens even hard, naar 5,8 miljard.
Lees verder

Inloggen bij DigiD straks alleen nog met app
Inloggen op DigiD met sms-controle gaat verdwijnen. Dat meldt demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops in een Kamerbrief.
Lees verder

Emerce Retail: 'Nederland geschikt voor Fashion Connect Store bonprix'
De Duitse fashion connect-winkel van Bonprix heeft een speciale onderscheiding gekregen tijdens de Store Of The Year Awards. De prijs erkent 'uitzonderlijke strategieën' die een echte meerwaarde bieden in vergelijking met klassieke winkelstraten. Directeur Rien Jansen vertelt vanuit Amsterdam over de strategie van de online retailer bij Emerce Retail.
Lees verder

Samsung bezorgt kleine producten per drone in Ierland
Samsung zet drones in om bestellingen in Ierland te bezorgen aan klanten. De samenwerking met Manna Drone Delivery blijft beperkt tot Galaxy-apparaten.
Lees verder

Rabobank met financieringsproduct verkooppartners bol.com
Rabobank brengt voor ondernemers op bol.com Flexibele Financiering uit, een razendsnel verstrekte lening voor een bedrag tussen de 5.000 en 250.000 euro.
Lees verder