vrijdag 26 maart 2021

Smartphonefabrikant Xiaomi stapt in elektrische auto’s

Smartphonefabrikant Xiaomi stapt in elektrische auto's
Het Chinese Xiaomi, vooral bekend van smarthones, is van plan om elektrische voertuigen (EV's) te maken met behulp van de fabriek van Great Wall Motor Co Ltd, meldt Reuters.
Lees verder

Autohero eindigt jaar met 'hypergroei'
De webwinkel voor tweedehands voertuigen Autohero heeft vorig jaar 10.153 auto's verkocht in Europa. Dat is twee keer meer dan het jaar ervoor, maar het huidige vooruitzicht is nog groter.
Lees verder

Blendle verhuist naar nieuw kantoor aan het Vredenburg in Utrecht
Online kiosk Blendle verhuist naar één van de twee voormalige Persgroep kantooretages in het winkel- en kantoorcomplex aan het Vredenburg 24 in Utrecht. Het nieuwe kantoor heeft een oppervlakte van circa 320 m2.
Lees verder

Chinese techreuzen ontdekken het platteland
Online boodschappen bestellen is al enige tijd de normaalste zaak in minder bevolkte delen van China. Techreuzen Meituan en Pinduoduo (Duoduo) zijn inmiddels doorgedrongen tot de meest afgelegen uithoeken van het uitgestrekte land, meldt de South China Morning Post.
Lees verder

CCV Shop biedt webwinkeliers koppeling met Facebook
CCV Shop claimt een Nederlandse primeur met een Facebook koppeling. Hierdoor kunnen webwinkeliers van CCV Shop hun producten ook op Facebook aanbieden.
Lees verder

26 miljoen euro extra voor opkoper van Amazon-shops
Bij de oprichting in november haalde SellerX al honderd miljoen euro op en daar voegt het nu nog eens 26 miljoen extra aan. Het Duitse bedrijf is een opkoper van snelgroeiende maar net niet professionele verkopers op Amazon.
Lees verder

Pakketbezorger Colis Privé naar België
Het Franse bedrijf Colis Privé heeft deze week zijn entree op de Belgische, Luxemburgse en Marokkaanse markt aangekondigd. De pakketbezorger concurreert met bpost, DHL en PostNL.
Lees verder

Fiverr breidt uit met categorie voor digitale datadiensten
Het internationale freelanceplatform Fiverr breidt uit met een nieuwe categorie waarbij het werken met digitale data centraal staat.
Lees verder

Emerce B2B Online: Meer leveranciers verkopen direct aan de eindgebruiker
De verschuiving van traditionele distributiekanalen naar e-commerce is het afgelopen jaar versneld. De verschillende lockdowns en coronamaatregelen hebben voor veel groothandels, producenten en merken een deel van de retailomzet weggevaagd. De noodzaak van een aanvullend direct verkoopkanaal is groter dan ooit. Dat zegt Michel Willems van H1 Webdevelopment op Emerce B2B Online.
Lees verder