vrijdag 19 maart 2021

Redactierobot RTL Nieuws schrijft verhalen #TK2021

Redactierobot RTL Nieuws schrijft verhalen #TK2021
Een redactierobot van RTL Nieuws schreef gisterenavond en vannacht aan de lopende band nieuwsverhalen over gemeentelijke uitslagen van de verkiezingen voor de Tweede Kamer.
Lees verder

Twitter straks ook toegankelijk met fysieke beveiligingssleutel
Gebruikers van Twitter kunnen straks in plaats van een wachtwoord met een fysieke beveiligingssleutel inloggen op hun account. Een fysieke beveiligingssleutel is een apparaat dat bijvoorbeeld via USB of bluetooth wordt aangesloten.
Lees verder

Specialist advergaming Flarie naar Nederland
Het Zweedse bedrijf Flarie is begonnen zijn diensten buiten Scandinaviƫ uit te rollen, beginnen met Nederland.
Lees verder

Dept koopt Amerikaans softwarebedrijf Devetry
Dept doet in de VS zijn vierde overname om de positie op de Noord-Amerikaanse markt verder uit te bouwen. Het koopt softwarebedrijf Devetry uit Denver is gespecialiseerd in ERP, CRM, cloudtoepassingen en DevOps-diensten.
Lees verder

Ierse privacytoezichthouder 'te zacht voor techgiganten'
Ierland, de in Europa belangrijke toezichthouder op de privacy, ligt onder vuur om zijn in sommige ogen te slappe behandeling van techgiganten. Veel bedrijven hebben hun EU-hoofdkantoor in Dublin en krijgen daar amper tikken op de vingers.
Lees verder

Middelgrote gamingstoel van Cougar
Een beetje gamer koopt natuurlijk speciale meubilair voor zijn verslaving. Cougar brengt met de Outrider S een middelgrote gamingstoel met hoge rugleuning op de markt.
Lees verder

Pleidooi voor platform met medische data van alle Nederlanders
Er moet een nationaal platform komen dat de medische data van alle Nederlanders bevat en het mogelijk maakt om zorggegevens voor allerlei doeleinden te gebruiken, zo vindt het Joep Lange Instituut (JLI).
Lees verder

YouTube rolt TikTok rivaal uit
YouTube is YouTube Shorts gestart, een platform waarmee gebruikers korte video's kunnen delen. Voorlopig is deze dienst alleen in de VS beschikbaar.
Lees verder

Mijndomein neemt softwareontwikkelaar Weave over
Softwareontwikkelaar Weave is volledig overgenomen door Mijndomein, maar blijft actief als technisch ontwikkelpartner voor externe opdrachtgevers.
Lees verder